Verhuizen naar Denemarken

08 Okt Verhuizen naar Denemarken

verhuizen naar denemarken

Verhuizen naar Denemarken, Kopenhagen

Ook vandaag stond internationaal verhuizen op het programma. We verhuizen naar Denemarken! Al vroeg in de ochtend ben ik onderweg naar Den Haag om een leuk stel te helpen die gaan verhuizen naar Kopenhagen.

Om 07.30 uur sta ik in Den Haag voor de deur en zie ik het verhuisteam al staan. Ik schrik een beetje van de grote hoeveelheid inboedel die zich in het huis bevindt. Het goede nieuws is dat maar ongeveer de helft van de inboedel mee gaat verhuizen naar Denemarken. We laden bijna 35 kubieke meter inboedel in. Daarmee zit de verhuiswagen al bijna helemaal vol. Rond 11.00 uur vertrek ik met de verhuiswagen richting Denemarken.

De route naar Kopenhagen met een truck

Ik overnacht in Noord-Duitsland in de buurt van Lubeck. De volgende ochtend nemen we de veerboot van Puttgarden in Duitsland naar Rodby in Denemarken. De overtocht duurt maar 45 minuten. Vanaf de boot is het ongeveer nog 180 kilometer voordat we in Kopenhagen aankomen.

Wist je dat: Deze route is korter en voordeliger dan die via het Deense vasteland, met name voor trucks.

Verhuizen naar Denemarken

Mooie buitenwijk van Kopenhagen

In een mooie buitenwijk van Kopenhagen staan leuke vrijstaande huizen met grote tuinen. Twee Deense collega`s (Knut & Thor) staan al klaar om te helpen bij het lossen van de inboedel. Mede dankzij deze Deense verhuishulp staat de hele inboedel alweer in twee uur tijd op zijn plek.

Na een gezellige lunch neem ik afscheid van tevreden klanten. Helaas geen retourvracht deze reis dus ik moet leeg terug naar Nederland.

Voordelig verhuizen naar Denemarken?

Van plan om te verhuizen naar Denemarken? Neem vrijblijvend contact met mij op en wie weet bespaar jij geld voor je verhuizing.

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.