Over een offerte aanvraag

Soms wel 50% goedkoper

Gaat u verhuizen en u wilt weten hoe voordelig u uit bent ZelfGoedkoopVerhuizen.nl? In veel gevallen zijn onze klanten zelfs 50% goedkoper uit als bij de ‘Erkende Verhuizer’.

Ook nieuwsgierig? Stuur een offerte aanvraag in via ons offerte formulier. Vul het formulier zo zorgvuldig en zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.

Het is maar een kleine moeite en kan u honderden euros besparen.

Het is maar een kleine moeite en kan u honderden euros besparen.

Inboedel berekenen

altijd lastig. Hoeveel spullen moeten er verhuist worden? Het volume van uw inboedel kunt u heel handig zelf berekenen met behulp van onze inboedel calculator. U kunt het PDF bestand eenvoudig uitprinten. Met deze print gaat u door uw woning en vult alles nauwkeurig in. De verkregen resultaten kunt u zelf handmatig optellen of invullen op de MS Excel sheet op onze site om het aantal m3 (kubieke meters) inboedel te bepalen.

Vooral bij verhuizingen over een wat grotere afstand is het belangrijk om het volume van uw inboedel te weten. Het is wel zo prettig als uw inboedel in onze verhuiswagen past. Bij een kleine verhuisafstand is het natuurlijk geen probleem om een tweede rit te doen.

Aandacht voor uw offerte

Wij besteden veel aandacht aan het opstellen van onze offertes voor onze klanten. Er wordt met tal van factoren rekening gehouden. Ook als deze een lagere prijs opleveren voor uw verhuizing. Het kan soms enkele dagen duren voordat u uw offerte ontvangt vanwege grote drukte. Vooral aan het einde van de maand. Mocht u op korte termijn willen verhuizen is het aan te raden om even te bellen om te kijken of er nog plaats is in onze agenda voor uw voorgenomen verhuisdatum; 06-21584227. Wilt u gebeld worden? Vul dan ons ‘bel-mij‘ formulier in.

IK WIL EEN OFFERTE ONTVANGEN
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.