Over een offerte aanvraag

Gaat u verhuizen? Tot wel 50% goedkoper bij ZelfGoedkoopVerhuizen.nl

Bent u van plan om te verhuizen en wilt u graag weten hoe voordelig dit kan zijn? Bij ZelfGoedkoopVerhuizen.nl kan het soms tot 50% goedkoper.

 

Offerte aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een offerte aanvraag via ons offerte formulier. Vul het formulier zo zorgvuldig en zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.

 

“Het is maar een kleine moeite en kan u honderden euros besparen.” 

 

Inboedel berekenen

Het is altijd lastig om je inboedel te berekenen. Hoeveel spullen moeten er precies verhuisd worden? Het volume en uw inboedel kan heel handig berekent worden met behulp van onze inboedel calculator.

 

Het PDF bestand kan eenvoudig geprint worden. U vult vervolgens zo nauwkeurig mogelijk deze print in. De verkregen resultaten kunt u zelf handmatig optellen of invullen op onze website om het aantal kubieke meters (m3) inboedel te bepalen.

Vooral bij verhuizingen over een wat grotere afstand is het belangrijk om het volume van uw inboedel te weten. Het is wel zo prettig als uw inboedel in onze verhuiswagen past. Bij een kleine verhuisafstand is het natuurlijk geen probleem om een tweede rit te doen.

Aandacht voor uw offerte

Wij besteden veel aandacht aan het opstellen van onze offertes voor onze klanten. Er wordt met tal van factoren rekening gehouden. Ook als deze een lagere prijs opleveren voor uw verhuizing.

 

Het is aan te raden om vroegtijdig uw offerte aan te vragen. Mocht u op korte termijn willen verhuizen is het altijd goed om even te bellen om te kijken of er nog plek vrij is.

U kunt ons bereiken op: 06-21584227 of info@zelfgoedkoopverhuizen.nl. U kunt ook het “Bel-mij” formulier invullen, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld.

IK WIL EEN OFFERTE ONTVANGEN
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.