Verhuislift

Met onze verhuislift bereiken wij de 7e verdieping en verplaatsen wij 250 kg

STS_9059Over onze verhuislift

Het gebruik van een verhuislift kan de ideale oplossing zijn voor mensen die verhuizen uit of naar een flatgebouw/appartementencomplex. Vooral wanneer er een lift ontbreekt kan de handig verhuislift een uitkomst bieden. Onze moderne en professionele verhuislift heeft een lengte van 24 meter en heeft een bereik tot maximaal de 7e verdieping.

Het meubelplateau van de ligt heeft een draagvermogen van 250 kg. Daardoor kunnen dus ook de forsere goederen via de verhuislift worden vervoerd. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Verhuislift huren inclusief operator/verhuizer al voor € 65 per uur.

Indien u helemaal zelf uw verhuizing uitvoert dan kunt u ook gebruik van onze verhuislift en onze verhuislift huren. In combinatie met onze verhuiswagen van 39 M3 huurt u de verhuislift al voor € 150 euro all-in.

Heeft u alleen een nieuwe bank?

Bij ZelfGoedkoopVerhuizen maakt het niet uit hoeveel goederen u wilt vervoeren met de verhuislift. U kunt een beroep doen op onze verhuislift als u slechts één of enkele objecten naar boven wilt brengen. Het gaat dan met name over objecten die bijvoorbeeld niet in de lift passen of te zwaar zijn om via de trap te dragen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is overigens niet altijd in alle situaties mogelijk om een verhuislift in te zetten. Dit is geheel afhankelijk van uw (toekomstige) woonsituatie. Desgewenst kunt u via de mail een foto sturen van uw woonsituatie. Dan krijgt u vrijblijvend advies over de inzetbaarheid van een verhuislift.

Wij raden het u af om zelf een verhuislift te huren bij een verhuurbedrijf. Zonder deskundige bediening is het namelijk niet zo eenvoudig om een verhuislift stevig op te stellen en veilig in gebruik te nemen. Stelt u zich voor wat er kan gebeuren als uw nieuwe wasmachine van 4 hoog naar beneden komt vallen…

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het huren van onze verhuislift aanvragen?

OFFERTE VERHUISLIFT HUREN
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.