Verhuislift

Met onze verhuislift bereiken wij de 7e verdieping en verplaatsen wij 250 kg

Onze verhuislift

Het gebruik van een verhuislift kan de ideale oplossing zijn voor mensen die verhuizen uit of naar een flatgebouw of appartementencomplex. Vooral wanneer er een lift ontbreekt kan een verhuislift de ideale uitkomst bieden. Onze moderne en professionele verhuislift heeft een lengte van 24 meter en heeft een bereik tot maximaal de 7e verdieping.

Het meubelplateau van de verhuislift heeft een draagvermogen van 250 kg. Daardoor kunnen dus ook de forsere goederen via de verhuislift worden vervoerd.

Verhuislift huren inclusief operator/verhuizer al voor € 65 per uur.

Indien u helemaal zelf uw verhuizing uitvoert dan kunt u ook gebruikmaken van onze verhuislift en onze verhuislift huren. Daarnaast hebben we een combi-deal: wanneer u de verhuislift en onze verhuiswagen van 39 m3 huurt dan huurt u all-in voor € 150.

Verhuislift voor kleine objecten

Bij ZelfGoedkoopVerhuizen maakt het niet uit hoeveel goederen u wilt vervoeren met de verhuislift. U kunt een beroep doen op onze verhuislift als u slechts één of enkele objecten naar boven wilt brengen. Het gaat dan met name over objecten die bijvoorbeeld niet in de lift passen of te zwaar zijn om via de trap te dragen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is overigens niet altijd in alle situaties mogelijk om een verhuislift in te zetten. Dit is geheel afhankelijk van uw (toekomstige) woonsituatie. Neem daarom gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via: 06-21584227.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het huren van onze verhuislift aanvragen?

OFFERTE VERHUISLIFT HUREN
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.