Inboedel calculator

Onze inboedel calculator geeft een goede indruk van de grootte van uw inboedel

Om een goede en passende offerte te maken is het wenselijk dat wij een idee hebben van het volume van uw inboedel. U kunt via deze pagina een PDF bestand downloaden waarmee u zelf het volume van uw inboedel kunt berekenen. U kunt onze ook Microsoft Excel sheet gebruiken. U kunt daarna in het offerte aanvraag formulier het volume van uw inboedel invullen.

INBOEDEL CALCULATOR IN PDF FORMAAT

Klik hier om het PDF bestand te downloaden. U kunt het bestand daarnauitprinten en gebruiken voor de berekening van de grootte van uw inboedel.

Let op: u kunt een PDF openen met de applicatie Adobe Reader. Heeft u deze niet geïnstalleerd op uw PC dan kunt u Adobe Reader hier gratis downloaden.

Download: Inboedel Calculator ZelfGoedkoopVerhuizen (pdf)

INBOEDEL CALCULATOR IN MICROSOFT EXCEL

Klik hier om het Microsoft Excel bestand te downloaden. Let op: u kunt een Excel bestand openen met de Excel applicatie van Microsoft Office. Na het openen van het Excel bestand kunt u de velden in de sheet invullen. De grootte van uw inboedel wordt automatisch getoond.

Download: Inboedel Calculator ZelfGoedkoopVerhuizen (XLS)

OFFERTE AANVRAGEN

Nadat u de grootte van uw inboedel berekend heeft kunt u dit invullen in ons offerte aanvraag formulier.

Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.