Verhuislift huren

Vul onderstaande formulier in om een offerte voor onze verhuislift te ontvangen

Verhuislift huren

U gaat verhuizen, maar er is geen lift aanwezig? En zijn de pas gekochte meubels niet eenvoudig via het trappenhuis te vervoeren? Een verhuislift huren kan dan de meest ideale oplossing zijn. Vooral tijdens een grotere verhuizing is het niet fijn om telkens de trap op en af te moeten lopen. Al helemaal wanneer de te verhuizen goederen wat forser van formaat zijn. Er zijn dan weinig opties die voordeliger zijn dan een verhuislift huren. Bij ZelfGoedkoopVerhuizen.nl kunt u voordelig en snel een professionele verhuislift huren.

Verhuislift huren is heel voordelig

Onze moderne verhuislift heeft een lengte van 24 meter en heeft een bereik tot maximaal de 7e verdieping. Het meubelplateau heeft een draagvermogen van 250 kg. De verhuislift inclusief operator/verhuizer komt al bij u thuis vanaf € 65 per uur. Hieronder kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om onze verhuislift te huren.

Let op: het is niet in alle situaties mogelijk om een verhuislift in te zetten. Indien u twijfelt of een verhuislift geplaatst kan worden kunt u altijd contact met ons opnemen. Eventueel kunt u ons een foto van de situatie ter plaatsen toesturen via de mail.

Wilt u naast een verhuislift een verhuiswagen huren? Ook dat is mogelijk bij ZelfGoedkoopVerhuizen. Onze 39 m3 verhuiswagen huurt u al vanaf € 195 voor een halve dag, inclusief chauffeur/verhuizer.

 

Let op: op zaterdagen wordt de verhuislift alleen verhuurd in combinatie met onze verhuiswagen.

Verhuislift offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Of bel direct voor een prijsindicatie: 

06 – 215 84 227

STS_8980

Verhuislift huren

  • Geef hier aan in welke plaats de verhuislift nodig is
    Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ZelfGoedkoopVerhuizen.nl en volgt u onze verhuizingen. Onze nieuwsbrief wordt alleen verstuurd als er nieuws is en bevat geen reclame. U kunt zich in iedere nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.