Werkwijze details

Meer details van ons 3-stappenplan

Recht toe, recht aan. Wij doen waar we goed in zijn en dat is u helpen met uw verhuizing. Hieronder ziet u ons 3-stappen plan. Geheel transparant, geen moeilijke verhalen of onduidelijkheden. Recht toe, recht aan.

STAP 1: VOORBEREIDING

Indien u kiest voor samenwerking met ZelfGoedkoopVerhuizen.nl betekent dit dat u ZELF het verhuizen goed voorbereid. Al uw spullen zijn goed ingepakt in verhuisdozen. Bedden en meubels e.d. zijn gedemonteerd (indien noodzakelijk) en staan klaar voor transport.

Tevens zorgt u voor voldoende hulp bij het inladen en uitladen van uw goederen. Mocht u zelf niet over voldoende of geen hulp beschikken dan kunnen wij natuurlijk altijd extra verhuizers inzetten. Aangezien wij akkoord zijn over onze offerte, weet u als klant dus altijd vooraf wat de totaalprijs voor uw verhuisproject bedraagt. Er zijn dus GEEN verrassingen achteraf!
Voor verhuisdozen verwijzen wij u graag naar verhuisboxen.nl.

STAP 2: VERHUIZING

De chauffeur meldt zich op het afgesproken tijdstip op het door U opgegeven adres. U zorgt dat uw eigen hulp ook op tijd aanwezig is.

De huurperiode begint nu en eindigt wanneer uw goederen zijn uitgeladen op het nieuwe adres.
Onder leiding van de chauffeur/verhuizer wordt nu gezamenlijk uw inboedel in de verhuiswagen geladen. Ook draagt hij zorg voor de juiste manier van belading van de vrachtwagen.

STAP 3: OP BESTEMMING

Als we op bestemming aangekomen zijn en de vrachtwagen zo ideaal mogelijk geparkeerd is beginnen we met uitladen. Uw verhuizer zorgt er samen met het verhuisteam voor dat al uw dierbare spullen ongeschonden op de juiste plek terecht komen.

Nadat uw inboedel is uitgeladen eindigt de huurperiode. U ontvangt de factuur van de chauffeur welke u met uw pinpas of a contant kunt voldoen.
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.