Zelf Goedkoop Verhuizen

Meer informatie over ZelfGoedkoopVerhuizen.nl

Zelf Goedkoop Verhuizen

Wilt u goedkoop verhuizen binnen Nederland of internationaal verhuizen? Dan kunt een beroep doen op Zelf Goedkoop Verhuizen.

Bij ons krijgt u de ultieme hulp bij verhuizen en onze prijzen zijn zeer scherp! Zo is goedkoop verhuizen al mogelijk vanaf €195,00 (exclusief kilometers).

NO-NONSENS verhuisbedrijf

Ons goedkope verhuisbedrijf is bescheiden van omvang en hanteert een no-nonsens beleid. Door zeer bescheiden bedrijfskosten kunnen wij u op een professionele manier hulp bij verhuizen aanbieden.

Zo maken wij goedkoop verhuizen voor u mogelijk!

Goedkoop verhuizen SINDS 2008

Wij zijn reeds lang actief in de transportwereld en hebben ons sinds 2008 in het verhuizen gespecialiseerd. In tegenstelling tot veel andere kleine verhuisbedrijven beschikken wij wel over alle verzekeringen en een transportvergunning. Vraagt u op tijd een offerte aan om teleurstellingen te voorkomen.

VERHUISWAGEN 39 M3 / 7,5 TON

Bij ons kunt u goedkoop een verhuiswagen huren (39 M3, 7,5 ton + laadklep) inclusief chauffeur/verhuizer en/of onze moderne verhuislift. Voor particulieren en bedrijven die goedkoop willen verhuizen, maar toch gebruik willen maken van de ervaring en faciliteiten van een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Indien gewenst kunt u nog extra verhuizers inhuren en een grotere verhuiswagen op aanvraag beschikbaar stellen. Zo krijgt u nog extra verhuishulp bij verhuizen.

INBEGREPEN bij verhuizen

Het gebruik van de ervaring, deskundigheid en het enthousiasme van de chauffeur/verhuizer alsmede het gebruik van steekwagens, meubelkarretjes, eventueel rolcontainers, spanbanden en verhuisdekens is bij de prijs inbegrepen.

2x ZO GROOT

Onze verhuiswagen is tweemaal groter dan de grootste wagen die u met een gewoon rijbewijs B kunt huren of als die van veel collega doe-het-zelf verhuizers. Dit betekent dat u met ons in de meeste gevallen uw inboedel met één rit op de plaats van bestemming krijgt. Daardoor bent u veel vroeger klaar met uw verhuizing. Dus u zult eerder op orde zijn in uw nieuwe woning.

Dat is wat wij professioneel goedkoop verhuizen noemen. Dat is de hulp bij verhuizen die u van Zelfgoedkoopverhuizen mag verwachten!

Huurt u zelf een huurwagen dan moet deze worden opgehaald en worden weggebracht wat de nodige tijd kost. Deze tijd kost u geld want u betaalt meer uren voor de huur.

Daarnaast heeft u meestal een eigen risico in geval van schade. Ook wordt er een aanzienlijke borgsom van u verlengd en zijn de geadverteerde prijzen exclusief B.T.W.

Bij ons is dit NIET het geval. Kies daarom voor goedkoop verhuizen, kies daarom voor ons!

VERZEKERING

Uw goederen zijn tijdens het transport uitstekend verzekerd in geval van schade of diefstal.

Indien u kiest voor ZelfGoedkoopVerhuizen.nl als partner voor uw verhuizing maakt u echt een voordelige keuze en worden uw verwachtingen absoluut waargemaakt! Reeds vele tevreden klanten gingen u voor en goedkoop verhuizen was nog nooit zo fijn. Kijk hier voor onze referenties en vertrouw op ons als goedkoop verhuisbedrijf.

EUROVERGUNNING

Wij beschikken over de zogenaamde ‘Eurovergunning‘, een transportvergunning die verplicht is bij transport van goederen over de weg met een gewicht groter dan 500 kg voor derden tegen betaling. Deze vergunning kan een rol spelen in geval van schade onderweg!

De Eurovergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die voldoen aan de volgende 3 eisen:

  • Vakbekwaamheid;
  • Betrouwbaarheid;
  • En Krediet waardigheid.

Zorg ervoor dat uw inboedel verzekerd is tijdens uw verhuizing en vraag dus naar de vergunningen. Kijk hier voor onze vergunningen. Ook dat is professioneel goedkoop verhuizen!

Let op: Veel bedrijven die actief zijn in de verhuisbranche beschikken NIET over deze vergunning. Of een verhuisbedrijf beschikt over de Eurovergunning kunt u nakijken op NIWO.nl (onze vergunning is geregistreerd onder HILGERS, RAVENSTEIN).

UW VERHUIZER

STS_3700 kopie-minIk ben Roeland Hilgers, uw chauffeur/verhuizer en trouwe hulp bij verhuizen. Met mijn hulp kunt u goedkoop verhuizen en indien wij samen uw  verhuizing regelen zal ik mij 100% inzetten om u een prettige verhuisdag te bezorgen.

Ik beschouw uw inboedel als die van mij zelf en doe er alles aan om deze onbeschadigd over te brengen naar uw nieuwe woning.

Onze klanten zijn zeer te spreken over mijn inzet, toewijding en gevoel voor humor. Zij raden mijn hulp bij verhuizen dan ook graag aan.

Wilt u meer weten over mijn achtergrond, opleiding, ervaring en dergelijke wetenswaardigheden, dan kunt u terecht op mijn profiel op Linkedin.

OFFERTE AANVRAGEN

Uiteraard willen wij u graag van dienst zijn met de goedkoopste verhuisoplossing. Wij geloven in goedkoop verhuizen en zijn ervan overtuigd dat wij u een zeer passend aanbod kunnen doen.
U kunt dan ook geheel vrijblijvend en dus zonder enige verplichting bij ons een offerte aanvragen. Om de offerte zo passend mogelijk te maken vragen wij u om ons offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. U ontvangt onze offerte zo spoedig mogelijk.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.