Verhuiswagen huren Eindhoven

Goedkoop verhuiswagen huren Eindhoven

Gaat u verhuizen in Eindhoven? Dan is het zeker de moeite waard om u eens te verdiepen in onze verhuisservice. Zelf Goedkoop Verhuizen is een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven en omgeving. Wilt u verhuizen binnen Eindhoven, naar Eindhoven of juist van Eindhoven naar een andere stad of dorp? Lees dan snel verder!

Verhuiswagen huren in Eindhoven al vanaf € 355

U kunt onze verhuiswagen huren in Eindhoven inclusief chauffeur/verhuishulp. Onze grote verhuiswagen van 39 m3 met laadklep huurt u al vanaf € 355,- per dag (incl. km’s en BTW). Onze verhuiswagen is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt huren met een rijbewijs B en zorgt er dus voor dat u minder vaak op en neer hoeft te rijden! U bent veel eerder klaar met verhuizen en kunt lekker op tijd aan de slag in uw nieuwe woning.

Hieronder ziet u een prijsindicatie voor verhuizen in Eindhoven en omgeving. De prijzen zijn voor een hele dag en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Eindhoven

Verhuislift huren in Eindhoven

In combinatie met onze grote verhuiswagen kunt ook zeer voordelig onze verhuislift huren in Eindhoven. Een verhuislift is een ideale oplossing wanneer u in een flat op appartement woont en spullen wilt verhuizen.

Goedkoop verhuizen Eindhoven

De naam Zelf Goedkoop Verhuizen zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen niet alleen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel, verhuisdekens, spanbanden en veilig vervoer. Wij begeleiden en sturen uw verhuisteam en sjouwen zelf ook mee. U zorgt ervoor dat alles ingepakt staat voor de verhuizer en binnen no time kunnen we u verhuizen in Eindhoven. Lees hier alles over onze werkwijze. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Eindhoven! Bent u op zoek naar een betrouwbaar goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven? Dan heeft u dat nu gevonden!

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.