Goedkoop verhuisbedrijf Eindhoven

Goedkoop Verhuizen Eindhoven

Op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven? Wellicht is het dan de moeite waard om u zich eens te verdiepen in onze verhuisservice. Wilt u een verhuiswagen huren in Eindhoven? We kunnen het verhuizen niet alleen leuker maken, ook goedkoper!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

Goedkoop verhuizen van Eindhoven naar Nuenen

We geven u een kijkje in de keuken van een verhuizing van een jong gezin wat gaat verhuizen van Eindhoven naar Nuenen. Zij zochten een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven met een verhuislift. En dat is ze gelukt! Met de verhuislift achter de vrachtwagen arriveer ik om 7.30 uur in Eindhoven. Tot mijn grote schrik lijkt het er op dat de verhuislift niet veilig geplaatst kan worden en we hebben natuurlijk geen zin om alles via de trap van de 3e verdieping naar beneden te dragen. Na een grondige bestudering van de situatie zie ik toch een mogelijkheid. Het lukt maar net om verhuislift in een hoek van 45 graden van de gevel te plaatsen. De ladder rust dan op de hoek van het balkon.

 

Verhuiswagen volladen

Na een korte rondleiding langs de inboedel gaan we opgelucht aan het werk. Het appartement staat niet alleen aardig vol maar ook de berging is goed gevuld. We doen ons uiterste best om alle inboedel in één rit op plaats van bestemming te krijgen. Rond 11.00 uur is de verhuiswagen helemaal volgeladen en kunnen we de verhuislift opruimen. Dat is in een kwartiertje gebeurd en we gaan op weg naar Nuenen.

 

Inboedel uitladen

Na een gezellige lunch gaan we weer aan het werk. Het uitladen gaat nu natuurlijk veel sneller dan het inladen. Toch nog wat tegenslag. Zo zijn 2 kasten zijn te groot om via de trap naar de eerste verdieping te worden gebracht. Het lukt om de kasten buiten om via het dak van de garage door een raam op de eerste verdieping op hun juiste plek te krijgen. Inmiddels is het al weer lekker warm geworden. Na afloop om 14.30 uur wordt dan ook behoorlijk wat limonade gedronken. Nu nog even de verhuislift achter de verhuiswagen hangen en we gaan weer op weg naar huis.

Goedkoop verhuizen Eindhoven

Onze naam zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Dit maakt verhuizen extra voordelig! Een verhuislift huren in Eindhoven kan al vanaf € 65 per uur. Bekijk hieronder onze volledige prijslijst voor ons als goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven en omstreken!

 

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Eindhoven

 

Verhuislift huren Eindhoven

Zijn uw meubels niet eenvoudig via het trappenhuis te verplaatsen? Past de nieuwe bank niet in de lift? Een verhuislift huren kan dan de meest ideale oplossing zijn. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Bent u nieuwsgierig? 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.