Verhuizen naar Frankrijk (Le Mans) vanuit Amsterdam

10 okt Verhuizen naar Frankrijk (Le Mans) vanuit Amsterdam

Na 20 jaar in Amsterdam gewoond te hebben, was het tijd voor weer eens iets anders. Samen met mijn franse vriendin en ons 15 maanden oude zoontje hebben we besloten om het roer om te gooien en te vertrekken naar Frankrijk. Slechts 2 uurtjes onder Parijs bevind zich het prachtige gebied ‘Pays de la Loire’, waarin gelegen de stad Le Mans, onze eindbestemming.

De afgelopen maanden hadden we de meest belangrijke zaken zoals kleding en bed alvast eigenhandig verhuisd met behulp van onze eigen aanhanger. Echter was het grootste deel van de inboedel nog tijdelijk opgeslagen in een garagebox in Amsterdam, in afwachting van het gereed zijn van ons nieuwe huis.

Inboedel verhuizen

Een paar maanden later was het zover, tijd om de rest van de inboedel te verhuizen. Na wat rondgekeken te hebben op internet kwamen we bij Roeland en zijn bedrijf terecht. De offerte aanvraag ging snel en eenvoudig en was in vergelijking met de concurrentie goed geprijsd. Vereiste is dat je wel wat hulp regelt met in en uitladen omdat Roeland alleen werkt. Dat is natuurlijk ook logisch gezien het bedrijf ‘Zelf Goedkoop Verhuizen’ heet.

verhuizen naar frankrijk

De vrachtwagen inladen

Na alvast zelf de goederen voor een deel uit de garage te hebben gehaald, om zodoende een beter overzicht te hebben van wat er allemaal in te laden is, kwam Roeland keurig op de afgesproken tijd aan. We hebben onder het genot van en Amsterdams najaarszonnetje de gehele garage in 2 uurtjes overgeladen in de vrachtwagen. Wat een indrukwekkende hoeveelheid spullen kan je toch verzamelen in de jaren (40m3), maar het paste er, met wat passen en meten, allemaal prima in.

Op naar Frankrijk

Na het inladen vetrok ik zelf met een aanhangwagen met nog wat klein spul diezelfde avond weer terug naar Frankrijk, een ritje van zo’n 7 uur.
Roeland doet er met zijn vrachtwagen natuurlijk wat langer over, dus die had de rit in twee├źn gedeeld. Hij vetrok de volgende dag vroeg, om in de avond vlak onder Parijs zijn dagje te eindigen. De volgende morgen vertrok hij weer vroeg in de ochtend om onze afspraak van 10.30 in Le Mans te halen. Helaas had hij wat oponthoud op de Tolweg, omdat de Franse douane best wel ge├»nteresseerd was in de inhoud van de vrachtwagen. Gelukkig had Roeland netjes de vrachtpapieren geregeld en na wat blikken geworpen te hebben in de vrachtwagen, mocht hij zijn rit weer voortzetten. Al met al viel het dus allemaal erg mee.

In Le Mans hadden we een zelfde soort garage geregeld als in Amsterdam, en ook hier kon de vrachtwagen prima parkeren voor de opening. Het lossen was hier dan ook snel geregeld en we konden elkaar wederom 2 uur later de handen schudden. We wensten Roeland nog een prettige terugreis naar Nederland. Mission Accomplished!

Al met al zijn we erg tevreden met de gang van zaken en kunnen we het iedereen aanraden om met deze professionele en vriendelijke man een verhuizingsavontuur binnen Europa aan te gaan. Dank je wel Roeland en veel succes met de onderneming!
— Folkert Hengeveld

Internationale verhuizing

Heb jij een internationale verhuizing gepland? Naar bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk of Denemarken? Vraag nu voordelig een offerte aan om internationaal te verhuizen!

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.