Verhuizen naar Dresden, Duitsland

18 Mei Verhuizen naar Dresden, Duitsland

DresdenVerhuizen naar Duitsland? Vanwege ons unieke verhuisconcept kunt u nu voor een zeer lage prijs verhuizen naar Duitsland. Lees alles over onze werkwijze en vraag een prijsindicatie aan!

Internationaal verhuizen naar Dresden

Vorige week was ik weer onderweg met de verhuiswagen om te verhuizen naar Duitsland. Op donderdagochtend 12 mei arriveer ik om 7.30 uur bij de klanten die gaan verhuizen naar Duitsland. De reis gaat van Eindhoven naar Dresden. Dat is maar liefst 660 km. Als het mee zit kunnen we dat net halen op 1 dag. Reeds om 10.00 uur is de verhuiswagen geladen en ga ik vol goede moed op weg. Vanwege de rijtijdenwet mag ik nog maar 9 uur en 15 minuten rijden. Dat blijkt net genoeg en haal ik op 5 minuten na tijdig de stad Dresden in het oosten van Duitsland.

Ik heb de volgende ochtend om 8.00 uur afgesproken bij de nieuwe woning. Er moet zo`n 35 m3 inboedel met de interne lift naar de 5e verdieping gebracht worden. Ga er maar aan staan…….In overleg met de klant hebben we een paar lokale verhuizers ingeschakeld om de verhuizing wat makkelijker te maken. Dat was een goed idee want het zijn echte bikkels. Samen met mijn Duitse collega`s en de klanten lukt het ons om in 2 uur tijd alles boven te krijgen. Na het werk is er uitgebreid Kaffee mit Kuchen en is het ook erg gezellig. Zo rond 12.00 uur neem ik afscheid van zeer tevreden klanten. Ik ga op weg naar Essen waar ik de volgende ochtend een Duits-Nederlands stel ga helpen verhuizen. Van Essen gaat de reis dan naar Epe, op onze prachtige Veluwe.

Ook goedkoop verhuizen naar Duitsland?

Neem dan contact met mij op en bespaar al gauw zo`n  € 500,= tot € 1000,= op uw verhuiskosten. Zo verhuist u van Amsterdam naar Frankfurt al vanaf € 1350,= incl. kilometers & BTW, geen onverwachte kosten dus!

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.