Verhuizen in of rond Utrecht

No Nonsens

Uw wilt goedkoop verhuizen in en rond Utrecht? U zoekt een goedkoop en betrouwbaar verhuisbedrijf en u wilt echt een scherp tarief?

Dan is ZelfGoedkoopVerhuizen vanwege ons ‘No Nonsens Doe Het Zelf’ concept precies iets voor u.

No Nonsens betekent dat u zelf uw spullen inpakt, zelf de demontage van kasten/bedden e.d. doet. Tevens zorgt u voor voldoende verhuishulp. Heeft u niet genoeg hulp dan kunnen we naar behoefte extra verhuizers inzetten, in overleg.

Hoe beter u de verhuizing voorbereidt, hoe voordeliger u uit bent

Wij hanteren zeer scherpe prijzen; u ontvangt een offerte vooraf, dus geen verrassingen áchteraf.

Voor de regio Utrecht is onze verhuiswagen met ervaren chauffeur c.q. verhuizer al te huur vanaf €195,00. Dat is inclusief verhuisverzekering en B.T.W. en exclusief kilometers.

Wij hebben een echte vrachtwagen van 39 m3 met laadklep. Dit is dus geen bestelbus zoals onze concurrenten aanbieden. Onze vrachtwagen is groot genoeg om een volledige inboedel over te brengen.

Aarzel niet langer en overtuig u zelf. Laat ons u bellen voor een prijsindicatievraag direct een offerte aan of kijk hier voor andere contact mogelijkheden.

Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.