Hulp bij Verhuizen

Hulp bij Verhuizen

Heeft u hulp nodig bij verhuizen? Bij ZelfGoedkoopVerhuizen.nl helpen wij graag! U kunt bij ons gemakkelijk en goedkoop zelf verhuizen met extra verhuishulp. Daarnaast bieden wij verhuur van verhuiswagens en verhuisliften.

 

hulp bij verhuizen

 

Vlekkeloos goedkoop verhuizen

Zelf verhuizen is goedkoop en makkelijk, zowel in binnen- als buitenland. U kunt alles zelf overhuizen naar uw nieuwe woning, maar kunt dit gedeeltelijk ook uitbesteden aan een bedrijf zoals ZelfGoedkoopVerhuizen.nl. Wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Dit doen wij ook door te werken met veilig en betrouwbaar vervoer, verhuismateriaal, verhuishulp en eventueel onze verhuislift.

 

Verhuisservice

De verhuisservice van ZelfGoedkoopVerhuizen.nl heeft al voor honderden tevreden klanten gezorgd. Deze verhuizingen hebben plaatsgevonden in en buiten Nederland. Zo bieden we ook de service voor internationaal verhuizen. Zo is Roeland al een aantal keer richting Frankrijk gereden, maar ook Duitsland en Denemarken zijn favoriet bij onze klanten. Lees meer over internationaal verhuizen op ons blog.

 

Verhuishulp

Verhuishulp is bij een grote verhuizing een fijne bijkomstigheid, zodat je spullen zo min mogelijk beschadigd worden en alles snel en goed vervoerd kan worden. Wij bieden dan ook professionele verhuishulp aan. Mocht er extra verhuishulp nodig zijn, dan kunnen we dat vooraf regelen.

 

Verhuiswagen huren

U kunt bij ons goedkoop een verhuiswagen huren waarmee u snel en voordelig de hele inboedel kunt verhuizen. Een verhuiswagen huren kan al vanaf € 295 per dag. Wij zijn in Nederland voornamelijk actief in Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Oss, Tilburg, Uden, Utrecht, Veghel en Venlo.

 

Verhuislift huren

Is er geen lift aanwezig in uw woning? Dan is het niet verstandig om met de hele inboedel naar beneden te sjouwen. Laat staan met nieuwe meubels, waardoor het snel beschadigd kan raken. Een verhuislift huren is dan de ideale oplossing! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hierin.

Heeft u hulp nodig bij verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om het een en ander te bespreken. Dit kan via: 06 – 215 84 227

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.