Goedkoop Verhuizen Uden / Veghel

Goedkoop Verhuizen Uden / Veghel

Wilt u goedkoop verhuizen in omgeving Uden/Veghel? U kunt onze grote verhuiswagen huren in Uden en Veghel, inclusief ervaren chauffeur/verhuizer. Zelf Goedkoop Verhuizen is als goedkoop verhuisbedrijf actief in Uden en omgeving. Of u nu gaat verhuizen binnen Uden, naar Uden of juist vanuit Uden en omgeving naar een andere stad of dorp!

Goedkoop verhuizen in Uden/Veghel al vanaf € 235

U kunt onze grote verhuiswagen huren in Uden en omgeving al vanaf € 235. Onze ruime verhuiswagen is 39 m3 groot met laadklep en is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt besturen met een rijbewijs B. Onze professionele verhuishulp zit bij de prijs inbegrepen. Hieronder is een prijslijst weergegeven voor regio Uden/Veghel. De prijzen zijn voor een halve dag (4 uur) en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Nijmegen

Goedkoop verhuiswagen huren Uden

Wist u al dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf zijn van Uden en omstreken? Onze naam zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen voor het verhuismateriaal: verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel en een professionele veilige verhuiswagen. U zorgt ervoor dat uw inboedel “verhuisklaar” staat voor de verhuizer. Onze grote verhuiswagen met ervaren chauffeur/verhuizer zorgt voor een voorspoedige verhuizing. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Uden/Veghel en omstreken! Lees hier alles over onze werkwijze.

Verhuislift huren Uden

In Uden is het ook mogelijk onze voordelige verhuislift te huren. Ideaal wanneer uw meubels niet direct via het trappenhuis te verplaatsen zijn of de nieuwe bank niet in de lift past. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.