Goedkoop Verhuizen Breda

Goedkoop Verhuizen Breda

Wilt u goedkoop verhuizen in Breda? Dan kunt u onze grote verhuiswagen huren, inclusief chauffeur/verhuizer. Zelf Goedkoop Verhuizen is als goedkoop verhuisbedrijf actief in Breda en omgeving. Wilt u verhuizen binnen Breda, naar Breda of juist van Breda naar een andere stad of dorp? Dan kunt u voordelig onze grote verhuiswagen huren! Wilt u internationaal verhuizen vanuit Breda? Ook dan is onze verhuisservice ideaal en heel betaalbaar voor u.

Verhuiswagen huren Breda al vanaf € 395

U kunt onze verhuiswagen huren in Breda inclusief chauffeur/verhuizer. Onze grote verhuiswagen van 39 m3 met laadklep is uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen en huurt u al vanaf € 395,- per dag (inclusief kilometers en BTW). Onze verhuiswagen is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt huren met een rijbewijs B. U bent veel eerder klaar met verhuizen en kunt lekker op tijd aan de slag in uw nieuwe woning.

Hieronder ziet u een prijsindicatie voor verhuizen in Breda en omgeving. De prijzen zijn voor een hele dag en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Verhuislift huren in Breda

In combinatie met onze grote verhuiswagen kunt ook zeer voordelig onze verhuislift huren in Breda. Een verhuislift is een ideale oplossing als u in een flat of appartement woont.

Goedkoop Verhuizen Breda

De naam Zelf Goedkoop Verhuizen zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen niet alleen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel, verhuisdekens, spanbanden en veilig vervoer. Wij begeleiden en sturen uw verhuisteam en sjouwen zelf ook mee. U zorgt ervoor uw inboedel “verhuisklaar” staat voor de verhuizer en binnen no time bent u verhuisd in Breda. Lees hier alles over onze werkwijze. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Breda! Bent u op zoek naar een betrouwbaar goedkoop verhuisbedrijf in Breda? Dan heeft u dat nu gevonden!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.