Goedkoop verhuisbedrijf Nijmegen

Vul onderstaande formulier in om een prijsindicatie voor onze verhuiswagen te ontvangen

Goedkoop Verhuizen Nijmegen

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen? Zelf Goedkoop Verhuizen is als verhuisbedrijf actief in Nijmegen en omgeving. Wilt u verhuizen binnen Nijmegen, naar Nijmegen of juist van Nijmegen naar een andere stad of dorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verhuisservice Nijmegen staat voor u klaar!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Verhuiswagen huren in Nijmegen al vanaf € 235

Wist u al dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Nijmegen zijn? Onze grote verhuiswagen van 39 m3 met laadklep, incl. chauffeur/verhuishulp huurt u al voor € 235,-. Hieronder ziet u een prijsindicatie voor verhuizen in Nijmegen en omgeving. De prijzen zijn voor een halve dag (4 uur) en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Nijmegen

Verhuislift huren voor € 65 per uur

Zijn uw meubels niet eenvoudig via het trappenhuis te verplaatsen? Past de nieuwe bank niet in de lift? Een verhuislift huren kan dan de meest ideale oplossing zijn. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Goedkoop Verhuizen Nijmegen

De naam Zelf Goedkoop Verhuizen zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-draagbeugels, verhuisdekens, spanbanden en een grote verhuiswagen met ervaren chauffeur/verhuizer. U zorgt ervoor dat alles ingepakt klaar staat voor de verhuizer en dat er voldoende hulp aanwezig is. Lees meer over onze werkwijze. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig! U bent veel eerder klaar met verhuizen en kunt lekker op tijd aan de slag in uw nieuwe woning.

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.