Goedkoop verhuizen van Almere naar Breda

Over dit project

Goedkoop verhuizen van Almere naar Breda? Met ons unieke verhuisconcept is dit al mogelijk vanaf € 550,=
Om 7.30 uur arriveer ik precies op tijd in Almere. Het zonnetje schijnt en het lijkt een mooie dag te worden voor goedkoop verhuizen van Almere naar Breda. De vrouwelijke helft van het stel dat gaat verhuizen is opgelucht dat ik op tijd ben en dat de verhuiswagen (39m3) veel groter is dan dat ze dacht. Ze maakt zich zorgen dat de inboedel niet zal passen. Gelukkig kan ik haar gerust stellen dat het dit waarschijnlijk niet het geval is. Meneer en mevrouw hebben het goedkoop verhuizen van Almere naar Breda prima voorbereidt en er is voldoende hulp aanwezig. Na de koffie gaan we samen aan de slag. Zo rond 10.30uur is de verhuiswagen  geladen en is het weer gelukt om de gehele inboedel mee te krijgen. Er is zelfs nog wat ruimte over ondanks ongeveer 100 verhuisdozen. ( Over verhuisdozen gesproken. Gaat u binnenkort verhuizen? Koop dan geen verhuisdozen bij de bouwmarkt of de Kwantum e.d. Deze zijn vaak te duur en de kwaliteit laat te wensen over. (Uitgezonderd de dozen van Hornbach). Kijkt u eens rond bij onze partner in verhuisbenodigdheden: www.verhuisboxen.nl . Lees ook de verhuistips op deze website. )
Na de koffiepauze gaan we om 11.00 uur op weg naar Breda. Zo rond 13.00 rijdt de verhuiswagen de straat binnen van een mooie buitenwijk in Breda.
Inmiddels is het al lekker warm geworden. We gaan met 5 personen aan de slag om de verhuiswagen uit te laden. In no time staat de inboedel op z`n nieuwe plaats in Breda. Deze klanten weten van aanpakken. We hebben dit karwei weer in minder dan 2 uur geklaard. Het goedkoop verhuizen van Almere naar Breda is weer een succes geworden vandaag. In slechts 7 uurtjes is weer een hele inboedel verhuisd over een afstand van zo`n 110km.
Wilt u ook verhuizen voor een schappelijke prijs dan bent u nu bij het juiste bedrijf terecht gekomen. Kijk rond op de website voor meer informatie of bel direct voor een prijsindicatie. Vaak 50 tot wel 70% goedkoper dan de” erkende” verhuizer. Hoe groter de afstand des te meer euro`s bespaart U!

Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.