Verhuizing Den Bosch naar Frankrijk

17 dec Verhuizing Den Bosch naar Frankrijk

Wij zijn verhuisd van Den Bosch naar Frankrijk en wilden niet 10 keer 1800 km rijden met de aanhangwagen. Dat is tegenwoordig ook duur! Roeland heeft ons super geholpen.

Vrijdagochtends om 9:00 stond hij voor ons huis. Na twee uurtjes inladen, waarbij wij zelf de aanvoer deden en Roeland het sjorren in de vrachtwagen, zat alles erin. Dat ging echt heel goed en snel omdat wij alles ingepakt op de begane grond hadden klaarstaan. Zelfs onze jacuzzi kon mee. Roeland heeft de materialen en de ervaring om de spullen op de juiste manier te laden. Wij deden het domme sjouw werk. Dat scheelt in behoorlijk in de kosten.

Na het laden ging Roeland naar huis om zaterdag ochtend naar Frankrijk te vertrekken. Wij zijn zelf op vrijdagmiddag naar ons nieuwe huis gereden.

Op zondagmiddag stond de vrachtwagen voor ons nieuwe huis en hebben we alles uitgeladen. Na 1,5 uur was de vrachtwagen leeg. Samen een bakje gedronken en Roeland ging weer en route.

De service van Roeland vonden wij erg goed en wij zijn supertevreden. Wij bevelen ook van harte aan.

Bram Kale
Dec 2022Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.