Verhuizing van Duitsland naar Belgie

28 aug Verhuizing van Duitsland naar Belgie

We zochten een verhuizer, we vonden een regisseur.

Een klus die ons lang voordien al de nodige hoofdbrekens baarde, heeft Roeland (be)geleid en uitgevoerd met een flair en een betrokkenheid die de verwachtingen ruimschoots oversteeg. Van bij het eerste contact tot op het moment dat we, zoals dat dan heet, moe maar tevreden stonden na te praten bij een kop koffie – nota bene op de warmste dag van de zomer: deze aanpak gaat zoveel verder dan alleen maar logistiek.

We kunnen niet voldoende benadrukken hoeveel rust, inzicht, overzicht en ervaring Roeland bij zich had en we zijn ervan overtuigd dat elk verhuisproject, net als het onze, bij hem in de best mogelijke handen is. Van harte dank!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.