Verhuizing Lostanges (Frankrijk) – Leiden

01 jun Verhuizing Lostanges (Frankrijk) – Leiden

Fijne samenwerking met Roeland, prachtig staaltje betrouwbaarheid en geweldige samenwerking om onze verhuizing te realiseren. Goede bereikbaarheid en duidelijke website gaven al de positieve prelude op de rest van het verhaal. Hij bleek een kundige “inpakker” met grote kennis van Materie in 39 m3 vervoeren.

Wij hadden het ook goed voorbereid , en konden in ongeveer 3 uur bijna alles in de vrachtwagen laden. Moest nog wel wat keuzes maken van wat spullen die niet mee konden.Kill your “darlings” maar valt mee te leven.

Enfin,terug naar Nederland , Roeland in zijn truck, familie in personen auto en ik op de 1150 RT motorfiets.

Gelukkig bleek Roeland een flexibele ondernemer en kon de aflevering in Leiden op een geschikt moment(5 dagen later) plaats vinden. FF uitrusten was geen overbodige luxe.

Ondanks de marathon die op die dag plaats vond te Leiden, wat wel ff voor lichte “aflever” paniek zorgde, en de nodige voorverkenning om zeker te zijn van het kunnen afleveren, lukte dit wel die dag.¬†Wederom bleek Roeland prachtig op tijd en was de lading bijna “thuis”.

Uitpakken ging weer sneller, en na twee uur uitladen was alles aangekomen en stond het veilig in de opslag. Vreemd gezicht, je inboedel van je Franse huis hier in Nederland. Good memories.

Roeland Bedankt voor de fijne samenwerking.

Vriendelijke Groet.
Pieter, Martin, Kees-Jan, Minke, Emanuel.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.