Verhuizen verhuislift Den Bosch

16 apr Verhuizen verhuislift Den Bosch

Verhuizen Den Bosch

Verhuizen met verhuislift in Den Bosch voordeliger dan u denkt. Uniek verhuisconcept! U verhuist al binnen Den Bosch vanaf € 345,=. Op zaterdag 13 april ben ik om 8.00 weer paraat in Den Bosch. We gaan verhuizen vanuit een appartement in de Leeghwaterlaan naar een mooie eengezinswoning op de Graafseweg. De huidige woning bevindt zich op de 3e verdieping en er is geen interne lift in het gebouw. Een verhuislift is dan een echte uitkomst.

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuislift huren: handig gebruik

Na aankomst ter plaatse gaan we snel aan de slag. In no-time heb ik de verhuislift geplaatst. Familie en vrienden van de klant staan te popelen om aan het werk te gaan. Na de uitgebreide instructie over het gebruik van de verhuislift gaan we om 8.30 uur aan de slag. Het is natuurlijk erg belangrijk dat er een goede uitleg gegeven wordt. Veiligheid staat voorop als je met een verhuislift werkt. Reeds om 11.00 uur hebben we de hele inboedel naar beneden gebracht en in de verhuiswagen geladen. Nu nog even de verhuislift opruimen en we kunnen op weg naar de nieuwe woning.

Tegen 12.00 uur komen we aan bij de nieuwe woning en worden verrast met een feestelijke lunch voor de verhuisploeg. Rond 12.45 uur is iedereen weer klaar voor het tweede deel van de verhuizing, het uitladen van de inboedel. Dat gaat meestal wat sneller dan het inladen. Reeds om 14.15 uur is de klus geklaard en zit een drukke week er weer op.

Verhuizen in Den Bosch?

Wilt u misschien ook verhuizen met verhuislift in Den Bosch? Of elders? Bel naar 06-21584227 en vraag om een prijsindicatie voor uw verhuizing en bespaar veel geld. Verhuizen, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker en goedkoper!

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.