Goedkoop Verhuisbedrijf Utrecht

11 apr Goedkoop Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf  Utrecht? Uniek verhuisconcept, verhuizen in Utrecht met hulp van een professional al v.a. € 395,= all in. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk, zoals het bekende spreekwoord luidt.

verhuisbedrijf utrecht

Verhuizing Utrecht

Vandaag, maandag 8 april om 7.30 uur rijden we met onze grote verhuiswagen van 39m3 de Croesestraat te Utrecht in. Ook hebben we onze moderne verhuislift bij ons. Interesse om een verhuislift te huren? Dat kan! Neem gauw een kijkje en vraag een offerte aan. De woning bevindt zich op de tweede verdieping. Dan is het gebruik van een verhuislift wel heel erg handig. Hierdoor hoeven we geen trappen te lopen met zware meubels, witgoed en dozen. En dat scheelt veel energie. De klant heeft de de verhuizing uitstekend voorbereid. Er is ruim voldoende parkeerruimte vrijgehouden voor de verhuislift en de verhuiswagen.

Inboedel verplaatsen

In een half uurtje hebben we de lift perfect kunnen plaatsen en kan de inboedel direct van de lift de vrachtwagen in. Na een rondleiding, kopje koffie en overleg met de klanten gaan we samen aan het werk. Zoals gezegd is de verhuizing uitstekend voorbereid. De inboedel is “verhuisklaar”. Zo ver mogelijk, keurig verpakt in goede kwaliteit verhuisdozen (voor verhuisdozen adviseren wij onze klanten: www.verhuisboxen.nl).

Verhuizing naar Nijmegen

In 2 uur tijd hebben we de inboedel van 30m3 in de verhuiswagen geladen. Nu nog even de verhuislift opruimen en we kunnen op weg naar de woning. Deze bevindt zich in Nijmegen. Anderhalf uur later en 80 kilometer verder komen we aan in Nijmegen. Na een vroege lunch in het zonnetje gaan we om 12.30 uur aan de slag. Het gaat deze keer om een woonhuis waar we geen verhuislift bij nodig hebben. Om 14.30 uur staat alle inboedel weer op zijn plaats in het nieuwe huis te Nijmegen.

Op zoek naar een verhuisbedrijf?

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf voor internationale en nationale verhuizingen inclusief chauffeur? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Bellen kan naar: 06-21584227 of vul hieronder het offerte aanvraagformulier in om informatie op te vragen. Wij verhuizen door heel Nederland en daarbuiten.

Wist u dat: De actieradius van onze verhuiswagen vanuit Utrecht is ongeveer 1000 / 1100 kilometer. 

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.