Verhuizing in Eindhoven met verhuislift

03 feb Verhuizing in Eindhoven met verhuislift

verhuizing met verhuislift in EindhovenOp 30 januari hebben we een verhuizing binnen Eindhoven verzorgd. Omdat we bij deze verhuizing ook onze verhuislift nodig hadden, hadden we drie mensen ingepland.

We waren al vroeg uit de veren, om 5 uur ging de wekker, om half 7 was het verzamelen. Gelukkig was het onderweg naar Eindhoven niet al te druk en waren we ruim voor de afgesproken tijd in Eindhoven. Zelfs de klanten waren nog niet aanwezig.

Het was behoorlijk fris maar omdat we direct de verhuislift op de juiste plaats gezet hadden, waren we snel op temperatuur. 10 minuten later was de hele ploeg compleet.

Na de kennismaking doen we altijd eerst een rondje door de woning. Belangrijk om, voor het inladen, eerst precies te bekijken wat er verhuist moet worden en hoe de spullen het beste in de wagen geladen moeten worden. Zeker bij een wat grotere verhuizing is dat belangrijk. Het is altijd lastig om de juiste hoeveelheid spullen in te schatten dus goed, veilig en stabiel inrichten is van groot belang. Daarna hebben we de verhuislift aangesloten (ja, zonder stroom werkt deze niet).

Over de verhuislift schrijven we de volgende keer een apart artikel want een verhuislift is niet zomaar een ladder die je even uitschuift.

Inladen bij de verhuizing met de verhuislift in Eindhoven

En dan gaat het best vlot. We hebben een vaste rolverdeling. Maarten staat boven bij de lift in de woning, samen met de verhuishelpers van de klant. Hij zorgt dat alles goed stabiel op het plateau van de verhuislift gelegd wordt. Je moet er niet aan denken dat er halverwege een kast van het plateau naar beneden komt. Gelukkig is er bij Zelf Goedkoop Verhuizen in al die jaren niets gebeurd. Zeer belangrijk is het om de lift recht en stabiel te plaatsen. Daarnaast zetten we directe omgeving van de lift af met een markeerlint. De bezoekers van de Plus supermarkt die onder de woning lag, liepen dan ook netjes ruim om onze verhuiswagen en lift heen.

Jos staat altijd onderaan de verhuislift, het is zijn taak om spullen van het plateau te halen en op de laadklep te zetten. Tenslotte plaatst Roeland alle spullen op de juiste plaats in de wagen. Een belangrijke taak aangezien spullen niet mogen beschadigen en zeker niet moeten kunnen gaan schuiven tijdens de rit. En natuurlijk willen we alles in 1 x meenemen dus goed stapelen is van belang bij een grote verhuizingen van 39 m3 met een volle wagen.

Tussendoor kregen we nog een lekker kop koffie en toen tegen 11 uur alle spullen in de auto stonden, reden we naar de andere kant van de stad Eindhoven. Tijdens de rit namen we onze lunch. In de nieuwe woning lag een toetje klaar in de vorm van worstenbroodjes. Altijd goed!

Uitladen in Eindhoven

Het uitladen gaat dan relatief snel. Hoewel de wagen behoorlijk volgeladen was, hebben we binnen 2 uur alle spullen op de verschillende verdiepingen neergezet. Deze woning had een aparte indeling. Binnenkomst op de begane grond, een klein trapje naar prachtige eerste verdieping waar de woonkamer gepland was, dan een trapje naar weer een verdieping met de keuken en plaats voor de eethoek en uiteindelijk een langere trap naar de bovenverdieping met de slaapkamers en de badkamer. Een prachtige woning en geheel opgeknapt, de tegelzetters waren nog bezig. We waren bij onze verhuizing in Eindhoven mooi op tijd klaar. Zo rond 15.00 uur reden we weer richting huis. Gelukkig bleef de zware sneeuwval die voorspelt was uit en hebben we geen files gehad.

Het was weer een goede dag. Zeer tevreden klanten die aan de slag kunnen in hun nieuwe woning. Dat is waar we het voor doen. Dat we zelf nog mooi op tijd thuis waren maakt de dag alleen maar nog beter.

Verder lezen

Lees ook ons artikel ”praktische inpaktips voor een goedkope verhuizing”.

Dit was een verhuizing binnen Eindhoven, enige tijd geleden hebben we ook een verhuizing van Eindhoven naar Den Haag verzorgd.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.