Verhuizing van Dordrecht naar Goslar (Duitsland)

14 mei Verhuizing van Dordrecht naar Goslar (Duitsland)

“Wij zijn een familie met jonge kinderen en moeten wel een beetje op de centjes letten. Vooraf had ik gedacht om zelf de hele verhuizing te doen, maar een afstand van 500 kilometer, rijd je niet zomaar even heen en weer. Dus toch maar op zoek naar een verhuizer. Bang dat dit wel heel veel geld you gaan kosten. En daar leek het wel op, want de meeste offertes waren duizenden euros.

Gelukkig offreerde Roeland van ZelfGoedkoopVerhuizen een veel lager bedrag. Maar liefst duizend euro goedkoper dan de op een na goedkoopste offerte. Maar hij gaf wel aan dat we zelf voor mankracht moesten zorgen om alles in en uit te laden. Geen probleem!

Het liep allemaal heel vlot, soepel en op tijd, in Nederland en 500 kilometer verderop in Duitsland. En alles kwam zonder schade weer de vrachtwagen uit. Echt geweldig!

Roeland, hartelijk dank, ik kan je van harte aanbevelen!”

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.