Goedkoop Verhuizen naar Luxemburg

22 mrt Goedkoop Verhuizen naar Luxemburg

Wil jij goedkoop verhuizen naar Luxemburg? Dat kan! Met ons verhuis je al naar Luxemburg vanaf € 895,=. Bel gerust voor meer informatie. Tot snel!

Goedkoop verhuizen naar Luxemburg

In omgekeerde richting

Dit weekend gaat de reis in omgekeerde richting. Een Nederlands stel, welke beide jurist zijn, keren na enige jaren in Luxemburg-stad te hebben gewoond terug naar Nederland. Op zaterdagochtend 17 maart rijd ik om 07:30 uur de straat in te Luxemburg. Na een korte rondleiding langs de inboedel en enig overleg gaan we aan de slag. De inboedel moet van de derde verdieping via de trap naar beneden komen.

Verhuizen van Luxemburg naar Nederland

Dankzij een uitstekende voorbereiding van de klant en maar liefst zes man hulptroepen kan de verhuiswagen al om 10.00 uur richting Nederland vertrekken. Dat is maar goed ook want we hebben een lange rit van 380 kilometer voor de boeg naar Utrecht. Op zaterdag is het lekker rustig op de weg en kan de verhuiswagen lekker doorrijden. Om 15.30 uur arriveert de inboedel uiteindelijk in Utrecht. In slechts anderhalf uur tijd hebben we alle meubilair en verhuisdozen uitgeladen in samenwerking met familie en vrienden van de klant. Na de koffie keer ik weer tevreden huiswaarts.

Wil jij wellicht ook goedkoop verhuizen van of naar Luxemburg? Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar al gauw 50% of meer op je verhuiskosten. Lees meer blogs over verhuizen naar het buitenland en wie weet zit jouw bestemming er ook tussen!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.