Verhuizing van Spierdam naar Veendam

18 mrt Verhuizing van Spierdam naar Veendam

“Ik had voor de verhuizing van de inboedel van een groot huis over meer dan 200 kilometer enkele offertes aangevraagd. Stuitend met welke bedragen en argumentaties de reflectanten kwamen; alsof het een verhuizing naar de overzeese gebiedsdelen betrof. Hoe anders en recht door zee de benadering van Roeland: als je voor wat hulp (dankjewel Jaap en Els!) in Spierdijk en Veendam zorgt, zorg ik dat de boel met behulp van één extra verhuizer voor een vast bedrag overkomt.

En zo is het gegaan; twee uur met z’n allen inladen; drie uur transport en op de plaats van bestemming wederom twee uur uitladen en toen zaten we op de bank aan de koffie. G E W E L D I G!!! Alle lof; een aanrader! Eerlijke vakmensen bestaan echt!”

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.