Voordelig verhuizen naar Duitsland

08 nov Voordelig verhuizen naar Duitsland

Super voordelig verhuizen naar Duitsland met een betrouwbaar verhuisbedrijf? Je kunt bijvoorbeeld al verhuizen van Utrecht naar Hannover vanaf € 1095,=. Bellen voor een prijsindicatie voor je verhuizing naar Duitsland kan ook via: 06 – 215 84 227.

voordelig verhuizen naar duitsland

Verhuisklus naar Duitsland

Afgelopen zondag stond er weer een mooie verhuisklus naar Duitsland op het programma. Dit keer gaat de reis van Dordrecht naar het mooie stadje Gosslar in het Harzgebergte. Een rit met de verhuiswagen van maar liefst 507 kilometer.

Zondagochtend om 9.00uur rijd ik de straat in te Dordrecht. Het heeft enige inspanning gekost om deze straat te bereiken, want de straatjes zijn erg smal en veel geparkeerde auto’s. De verhuiswagen die ik vandaag mee heb heeft een grootte van 39 kubieke meter. Wanneer het me is gelukt om er doorheen te rijden, word ik vriendelijk begroet!

Inladen en vertrekken

Ik zie al snel dat de verhuizing goed is voorbereid. Met behulp van vrienden en familie gaan we aan de slag. Reeds om 11.30 uur staat de 30 kubieke meter aan inboedel keurig netjes in de verhuiswagen. Na “Kaffee und Kuchen” kan ik met de verhuiswagen vertrekken richting Duitsland.

Op zondag is het lekker rustig op de weg en de reis verloopt voorspoedig. Ik heb met de klant afgesproken dat we de volgende ochtend de inboedel uitladen in Gosslar om 9.00uur. Ik ben iets te vroeg ter plaatse en de hulptroepen van de klant zijn er nog niet. Tijdens de koffie verschijnen er diverse familieleden op het toneel. In no time is de verhuiswagen weer uitgeladen. Na afloop is er nog een gezamelijke lunch. Om 12.30 uur neem ik afscheid van zeer tevreden klanten en ga ik weer op weg naar Nederland.

Tevreden klanten

Mevrouw en meneer zijn zeer tevreden geven zij aan. Ze zijn erg blij dat ze met mijn verhuisbedrijf in zee zijn gegaan. Men heeft maar liefst een kleine € 1000,= bespaard ten opzichte van de laagste offertes van de zogenaamde ”erkende” verhuisbedrijven.

Voordelig verhuizen naar Duitsland? Vul geheel vrijblijvend het formulier in of bel ons op 06 – 215 84 227. Tot snel!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.