Praktische inpaktips voor een goedkope verhuizing

27 okt Praktische inpaktips voor een goedkope verhuizing

STS_3399

Zelf Goedkoop Verhuizen staat voor zelf verhuizen met hulp van een professional. U zorgt dat alles ingepakt klaar staat, wij zorgen ervoor dat de hele inboedel goed van A naar B wordt gebracht. Nu vraagt u zich misschien af: hoe zorg ik ervoor dat alles goed en veilig is ingepakt? Wij geven u tips!

#1 Maak een plan

Ga gestructureerd te werk met het inpakken van alle spullen. Verspreid het inpakken over meerdere dagen en denk daarbij ook na over wat u mee gaat nemen naar de nieuwe bestemming. Wellicht kunnen er ook dingen worden weggegooid, zo begint u meteen lekker opgeruimd in het nieuwe huis. Categoriseer vervolgens de spullen die u gaat verhuizen: badkamer, kleding, woonaccessoires, tuingereedschap, etc. Aan de hand daarvan kunt u proberen in te schatten hoeveel verhuisdozen er nodig zijn.

#2 Gebruik de juiste verhuisdozen

Wij raden verhuisdozen aan van de beste kwaliteit, bijvoorbeeld van verhuisboxen.nl. Deze zijn extra stevig en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Tijdens het verhuizen worden verhuisdozen opgestapeld in onze ruime verhuiswagen. Om deze reden is het aan te raden de verhuisdozen tot aan de rand te vullen. Zo blijven de dozen heel en raken uw goederen niet beschadigd.

#3 Labelen

Uw verhuisdozen labelen scheelt veel werk. Label goed wat in welke doos zit verpakt. Zo kunnen de verhuizers de verhuisdozen meteen op de juiste plek zetten!

#4 Bescherm uw waardevolle en breekbare spullen

Zorg dat uw waardevolle en breekbare spullen goed verpakt en beschermd zijn. Daarvoor hebben we een simpele oplossing! Uw handdoeken moeten waarschijnlijk ook mee naar de nieuwe bestemming, dus waarom deze niet gebruiken om bijvoorbeeld uw servies in te pakken! Wikkel alle breekbare spullen in handdoeken en het is goed beschermd. Ook kunt u bijvoorbeeld sokken gebruiken om uw glazen in te pakken. Op deze manier kunt u tevens goedkoop verhuizen, dit scheelt namelijk in het aanschaffen van beschermende materialen! Kasten kunt u eventueel in plastic wikkelen voor extra bescherming. Uiteraard hebben onze verhuizers verhuisdekens bij voor optimale bescherming.

#5 Maak de verhuisdozen niet te zwaar

Alles inpakken is leuk, maar het moet natuurlijk nog goed te hanteren zijn. Tevens zorgt teveel gewicht ervoor dat de doezen kunnen scheuren. Dat willen we natuurlijk voorkomen om uw spullen veilig te kunnen verhuizen. Verdeel uw spullen daarom over voldoende dozen en verdeel zware spullen met minder zware spullen. Dit is handiger voor uzelf, maar ook voor uw verhuishulp. Bijvoorbeeld kleding met fotolijsten, zijn de lijsten meteen goed beschermd!

Hopelijk helpen we u met deze inpaktips een heel eind op weg! Heeft u nog vragen over het inpakken of een effectieve verhuizing? Wij staan u graag te woord!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.