Verhuizing Wijchen naar Nijmegen

15 jul Verhuizing Wijchen naar Nijmegen

“Een offerte voor het Zelf Goedkoop Verhuizen was via internet snel aangevraagd. Het antwoord kwam zeer snel en was gunstig in opzichten van prijs/kwaliteit waarna we besloten met de firma Hilgers in zee te gaan. Geen slechte beslissing bleek. De heer Hilgers kwam precies op tijd met perfect materiaal (nette en ruime vrachtwagen, verhuislift, steekwagens, hondjes, voldoende dekens en spanriemen).

Ondanks het feit dat het de gehele dag regende bleef de sfeer positief en was er geen spanning. Er werd hard en goed doorgewerkt onder de vakkundige leiding van de heer Hilgers. Iemand waaraan je je verhuizing graag toevertrouwd.

Om 10.00 uur beginnen en om 16.00 uur eindigen is voor een verhuisdag heel goed te doen. Weten wat je wilt, goed plannen en voorbereiden brengt je automatisch bij een verhuizer als Roeland Hilgers! Zeer aan te bevelen.”

André en Henne in Nijmegen

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Tags:
,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.