Verhuizing binnen Nijmegen

05 jul Verhuizing binnen Nijmegen

“Donderdag 18 mei 2017 was het zover: de verhuizing binnen Nijmegen van de ene wijk naar de andere wijk.

Ik had op internet de website ZelfGoedkoopVerhuizen gevonden. De website maakte een sympathieke indruk: niet puur zakelijk vanuit het verhuisbedrijf, maar betrokken vanuit de klant. Het contact met Roeland Hilgers bevestigde de eerste indruk.

Roeland Hilgers is een professionele verhuizer die betrokken is bij de zaak en meedenkt met de klant. Hij kwam van te voren kijken op het oude adres en nam polshoogte op het nieuwe adres in verband met het al dan niet kunnen plaatsen van een verhuislift.

Op de dag zelf zou het volgens Buienradar op het afgesproken tijdstip gaan regenen. Geen probleem. De afspraak werd verzet naar een later tijdstip waarop het droog zou zijn. De verhuizing is droog en efficient verlopen en dat voor een vriendschappelijke prijs.”

Ben Hofstede, Nijmegen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.