Verhuizing Helmond – Eijsden

29 mrt Verhuizing Helmond – Eijsden

Een geplande verhuizing Helmond

“In maart 2017 verhuisden we van Helmond naar Eijsden met hulp van mhr Hilgers. Stipt op tijd stond hij met een flinke verhuiswagen voor de deur. Na een rondje door het huis ging hij van start en stonden in zeer korte tijd alle spullen in de wagen. Alles met zorg ingeladen.

Ook tijdens het vervoer naar het huis in Eijsden reed hij voorzichtig. Alles kwam perfect en onbeschadigd aan. Mhr Hilgers is een verhuizer die flink aanpakt, maar daarbij heel rustig blijft. Binnen de verwachte tijd waren we klaar en kon het uitpakken beginnen. Voor een heel prettige prijs hadden wij een prima verhuizing!

We zullen mhr Hilgers zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen.”

— Ed en Suzanne

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.