Verhuizing van Oudenbosch naar Mierlo

25 jul Verhuizing van Oudenbosch naar Mierlo

Vandaag heb ik gebruikgemaakt van de verhuisdiensten van ZelfGoedkoopVerhuizen. Het ging super goed! ’s Morgens was er een kleine vertraging, dit werd keurig telefonisch op de hoogte gebracht, door ongeval op de weg. Verder verliep alles zeer soepel!

 

Later op de dag hadden we een extra verhuishulp geregeld via ZelfGoedkoopVerhuizen in verband met een uitval van mijzelf. Deze verhuishulpjes waren prima op elkaar ingespeeld en alles is heel in Mierlo aangekomen. De wasmachine stond keurig op hun plaats (zolder) etc.

Ik wil iedereen ZelfGoedkoopVerhuizen adviseren wanneer je een verhuizing gepland hebt staan.

Heren nogmaals super bedankt, een zeer tevreden klant!

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.