Verhuizen van Utrecht naar Hilversum

29 mei Verhuizen van Utrecht naar Hilversum

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen UtrechtWe gaan verhuizen van Utrecht naar Hilversum op zondag. Ook dat is mogelijk bij ons voordelige verhuisbedrijf. Goed verhuizen in Utrecht en regio al v.a. €395,=

Op zondag 29 mei heb ik afgesproken met de klanten van vandaag om ze te helpen verhuizen van Utrecht naar Hilversum. Men wilde eigenlijk in de week voor dit weekend verhuizen maar mijn agenda was helemaal volgeboekt. De laatste week van de maand is namelijk erg druk in de verhuisbranche. Mocht u verhuisplannen hebben voor de laatste week van de maand of op een zaterdag dan is het raadzaam om zo vroeg mogelijk te reserveren. Voor de korte termijn is het handig om even te bellen of er nog plaats is.

Vanwege de zondag hebben we iets later afgesproken dan normaal. Om 09.30 uur probeer ik in Utrecht de krappe straat in te rijden met de verhuiswagen. Dat blijkt niet mogelijk vanwege fout geparkeerde auto’s. Dan maar via de andere kant tegen het verkeer in. Met pijn en moeite lukt het om de verhuiswagen voor de deur te parkeren. De verhuisploeg van een man of 5 staan klaar om in te laden. Tijdens de rondleiding langs de inboedel blijkt dat het verhuizen van Utrecht naar Hilversum uitstekend is voorbereidt. Na enkele instructies m.b.t. de verdeling van de inboedel in de verhuiswagen gaan we met z’n allen aan de slag. In een kleine 2 uur lukt het net om alle inboedel in 1 rit mee te krijgen.

Na een half uurt komen we aan bij het nieuwe huis in Hilversum. Er zijn broodjes met koffie en we genieten even van een fijne pauze.

Om 12.30 uur beginnen we met uitladen. Dat gaat meestal een stuk sneller dan het uitladen. Om 14.00 uur zijn we al klaar. Dus vandaag weer een mooie tijd neer gezet. Binnen 4,5 uur ruim 35 m3 inboedel verhuisd. En belangrijker, geen stress en uiteraard geen schade aan de inboedel!

Mocht u ook op zoek zijn naar een verhuisbedrijf in Utrecht en wilt u maximaal besparen op uw verhuiskosten (tot wel 50 tot 70%) dan neem contact met mij op via de website of bel mij direct voor meer informatie op 06 -2158 4227.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.