Verhuizen naar Dresden, Duitsland

18 mei Verhuizen naar Dresden, Duitsland

Verhuizen naar Dresden

Verhuizen naar Dresden in Duitsland? Vanwege ons unieke verhuisconcept kunt u nu voor een zeer lage prijs verhuizen naar Duitsland. Lees alles over onze werkwijze en vraag een prijsindicatie aan!

Internationaal verhuizen naar Dresden

Vorige week was ik weer onderweg met de verhuiswagen voor een verhuizing. Deze keer gingen we verhuizen naar Dresden, gelegen in de Duitse deelstaat Saksen. Op donderdagochtend 12 mei arriveer ik om 7.30 uur bij de klant die gaat verhuizen naar Duitsland. De reis gaat van Eindhoven naar Dresden. Dat is maar liefst 660 kilometer, een flinke tocht!

Als het mee zit kunnen we dat net halen op 1 dag. Reeds om 10.00 uur is de verhuiswagen geladen en ga ik vol goede moed op weg. Vanwege de rijtijdenwet mag ik nog maar 9 uur en 15 minuten rijden. Dat blijkt net genoeg en haal ik op 5 minuten na tijdig de stad Dresden in het oosten van Duitsland.

De verhuizing zelf

Ik heb de volgende ochtend om 8.00 uur afgesproken bij de nieuwe woning. Er moet 35 kubieke meter inboedel met de interne lift naar de vijfde verdieping gebracht worden. Ga er maar aan staan… In overleg met de klant hebben we een paar lokale verhuizers ingeschakeld om de verhuizing wat makkelijker te maken. Dat was een goed idee want het zijn echte bikkels!

Samen met mijn Duitse collega`s en de klanten lukt het ons om in 2 uur tijd alles boven te krijgen. Na het werk is er uitgebreid Kaffee mit Kuchen en is het ook erg gezellig. Rond de middagklok van 12.00 uur neem ik afscheid van zeer tevreden klanten. Ik ga op weg naar Essen waar ik de volgende ochtend een Duits-Nederlands stel ga helpen verhuizen. Van Essen gaat de reis dan naar Epe, op onze prachtige Veluwe.

Ook goedkoop verhuizen naar Dresden?

Verhuizen naar Dresden, Erlangen of een andere plaats in Duitsland is allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact met mij op en wie weet spaar je € 500 tot € 1.000 op verhuiskosten. Dat is mooi meegenomen!

Verhuizen van Amsterdam naar Frankfurt kost bijvoorbeeld € 1.350 inclusief kilometers & BTW. Geen onverwachte kosten dus.

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.