Verhuiswagen huren in Nijmegen

09 mrt Verhuiswagen huren in Nijmegen

Een verhuiswagen huren in Nijmegen, inclusief een chauffeur/verhuizer? Al van af € 195,=.
Vandaag gaat de reis van onze verhuiswagen van Nijmegen via Breda naar Amsterdam. Er zijn spullen opgeslagen in zowel Nijmegen als ook in Breda.
Om 8.00 uur meldt ik mij op het afgesproken adres in Nijmegen. Ik begroet een aardige jonge dame die gaat verhuizen van Nijmegen naar Amsterdam. In een half uurtje staan alle spullen in de verhuiswagen. Nu gaan we op weg naar haar ouderlijk huis in Breda waar ook inboedel is opgeslagen. Rond 10.00 uur zijn we in Breda aangekomen. Alle inboedel staat al klaar op de oprit dus ook nu is het werk zo gepiept. Na een bakkie koffie gaan we om 11.00 uur weer op weg naar Amsterdam. Om 12.30 uur staan we daar voor de deur van het nieuwe huis. We moeten naar 2 hoog en wachten nog op vrienden en familie die komen helpen. Om 13.00 uur gaan we aan de slag met 4 man. Reeds om 14.30 uur is de verhuiswagen weer leeg en staat de inboedel op zijn plaats in Amsterdam. Gaat u ook verhuizen en zoekt u een voordelige oplossing denk aan eens aan een verhuiswagen huren in Nijmegen. Wij rijden niet alleen in de regio Nijmegen maar door het hele land. De jonge dame in dit verhaal is verhuisd van Nijmegen naar Amsterdam, via Breda, voor slechts € 550,=

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.