3 tips voor een zorgeloze verhuizing

07 mrt 3 tips voor een zorgeloze verhuizing

Verhuizen staat bij veel mensen in de top 3 van meest stressvolle activiteiten. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Met de juiste aanpak kunt u een verhuizing goed georganiseerd laten verlopen. Volg deze 3 verhuistips op en u zult zien dat verhuizen ook op een ontspannen manier kan verlopen.

Een goede planning is noodzakelijk

Het is belangrijk om uw verhuizing goed te plannen. Begin op tijd met het inpakken van uw goederen. Dit moet zorgvuldig en goed gebeuren, want als u hiermee wacht tot op het laatste moment dan kunt u in tijdnood komen. Dit kan als gevolg hebben dat u uw goederen niet adequaat inpakt wat kan lijden tot onnodige schade. Als u hulp nodig hebt bij het verhuizen, schakel deze dan ook tijdig in. Verhuisbedrijven hebben vaak een strakke planning en moeten zaken voor uw verhuizing regelen. Neem daarom tijdig contact op indien u deze diensten gebruik wenst te maken.

Goed inpakken en ordenen

Het is van belang dat uw waardevolle spullen schadevrij van A naar B worden vervoerd. Voorkom schade tijdens de verhuizing door uw waardevolle goederen op een juiste manier in te pakken. Gebruik altijd verhuisdozen van de beste kwaliteit en vul deze tot de rand op. Tijdens de verhuizing worden deze dozen opgestapeld en lege ruimtes in een doos kunnen tot gevolg hebben dat deze bezwijkt door het gewicht. Uw goederen kunnen dan beschadigd raken.

Zorg er tevens voor dat uw waardevolle spullen goed verpakt en beschermd zijn. Hiervoor kunt u gebruik maken van beschermende materialen die wij u kunnen leveren. Verdeel uw goederen evenwichtig over de verhuisdozen. Stop bijvoorbeeld niet alle kleding in één doos, maar verdeel deze over meerdere dozen. De kleding beschermt uw breekbare spullen extra en zorgt er tevens voor dat de afzonderlijke dozen per stuk minder zwaar zijn. Dat maakt het tillen van de dozen ook een stuk gemakkelijker. Breng daarnaast etiketten aan op iedere doos waarop staat waar de goederen naar toe moeten. Dat is niet alleen handig voor u zelf, maar ook voor de verhuizer.

Maak de juiste afweging: zelf doen of laten doen

Als u gaat verhuizen kunt u dat zelf doen. U kunt uw verhuizing geheel in uw eentje uitvoeren of de hulp inschakelen van familie en vrienden. Daarmee kunt u geld uitsparen, maar er kunnen ook enkele nadelen aan kleven. ZelfGoedKoopVerhuizen is niet alleen gespecialiseerd in de verhuizing zelf, maar kan u ook zeer goed helpen met de voorbereidingen hieromtrent.

Uw waardevolle spullen moeten op een juiste wijze verpakt en vervoerd worden. ZelfGoedkoopVerhuizen kan u hierbij adviseren en begeleiden. Wij nemen een verhuizing uitvoerig met u door, zelfs tot in de kleinste details. Door onze jarenlange ervaring komen wij vaak met creatieve oplossingen waar u zelf in eerste instantie helemaal niet bij stilstaat. Onze waardevolle tips kunnen uw verhuizing een stuk gemakkelijker maken.

U kunt ook besluiten dat u sommige werkzaamheden zelf uit wilt voeren en dat u bepaalde taken over laat aan de erkende verhuizer. Het kan bij waardevolle goederen zeer van belang zijn dat u deze door het verhuisbedrijf uit laat voeren. Bij een verhuizing door ZelfGoedkoopVerhuizen zijn uw waardevolle spullen verzekerd, wat een gerust gevoel geeft. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een bankstel, een kast of een zware tafel. Het zou vervelend

zijn als uw meubilair beschadigd zou raken of er een ruit kapot gaat. Het is dan prettig om te weten dat uw bezittingen bij een erkende verhuizer in goede handen zijn en dat u, mocht er toch schade ontstaan, verzekerd bent.

Meer verhuistips?

Wilt u meer weten over zorgeloos verhuizen en wat ZelfGoedkoopVerhuizen daarin voor u kan betekenen? Neem dan contact op en informeer naar onze mogelijkheden en tips voor uw verhuizing. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in.

 

Tags:
,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.