Het nieuwe alternatief voor verhuisdozen: de BeeBoxx

01 mrt Het nieuwe alternatief voor verhuisdozen: de BeeBoxx

Man Holding Boxes Shows Delivery And Carrying Parcels

Man Holding Boxes Shows Delivery And Carrying Parcels

Als u gaat verhuizen dan wilt u graag alle zo gemakkelijk mogelijk, maar ook zo veilig mogelijk inpakken. Het laatste wat u immers wilt is schade tijdens uw verhuizing. Verhuisdozen bieden daarbij niet altijd de bescherming die uw waardevolle goederen nodig hebben. De BeeBoxx verhuisdoos biedt deze bescherming wel en heeft daarnaast nog enkele andere voordelen.

Wat is de BeeBoxx verhuisdoos?

De BeeBoxx is een grote kunststof box met een afmeting van 60 bij 40 centimeter en een diepte van 32 centimeter. De BeeBoxx is voorzien van een solide deksel waarmee de box afgesloten kan worden. Ook kan de box gemakkelijk gestapeld worden, zonder dat het gewicht van de bovenste boxen de inhoud van de onderste boxen kunnen beschadigen.

Wat zijn de voordelen van een BeeBoxx verhuisdoos?

De voordelen van de BeeBoxx zijn gemakkelijk aan te geven door op de nadelen van de traditionele verhuisdoos te wijzen. Bij een kartonnen verhuisdoos loopt u het risico dat het karton scheurt, waardoor uw waardevolle spullen kunnen beschadigen. Ook kan er bij het stapelen schade ontstaan doordat het gewicht van de bovenste dozen drukt op de onderste. Daarnaast biedt de BeeBoxx gebruikersgemak omdat je deze, zoals bij de traditionele verhuisdoos, niet eerst in elkaar hoeft te zetten. Daarnaast gaat ook het afsluiten een stuk gemakkelijker.

Gemakkelijk én voordelig

Naast het feit dat de BeeBoxx verhuisdoos erg gebruiksvriendelijk is, zijn de huurtarieven ook nog eens zeer aantrekkelijk. U kunt namelijk al 30 BeeBoxxen huren voor de duur van twee weken voor €65. Een stevige kartonnen verhuisdoos kost al gauw €2,50 tot €3,50, waarmee u dan duurder uit bent. U koopt de dozen dan weliswaar, maar gebruikt ze vaak maar eenmalig. Met de BeeBoxxen kunt u al uw waardevolle goederen goed inpakken en veilig verhuizen, terwijl u niet meer kosten maakt dan normaal.

Extra’s

Een bijkomend voordeel is dat u bij de huur van uw BeeBoxxen nog verscheidene extra’s krijgt. Afhankelijk van het pakket waarvoor u kiest krijgt u o.a. gratis de beschikking over twee tot vier verhuisdekens, inpakpapier, beschermende noppenfolie, een hondje (kleine trolley) of een steekwagen. Op die manier wordt het verhuizen voor u nog een stukje gemakkelijker gemaakt.

Gratis gebracht en gehaald

Voor de BeeBox hoeft u ook nog eens de deur niet uit, want ze worden gratis bij u thuisbezorgd. Daarnaast worden ze ook nog eens weer opgehaald als u klaar bent met verhuizen. Deze extra service maakt het verhuizen extra comfortabel voor u.

Regel uw verhuisdozen via ZelfGoedkoopVerhuizen

Als u bij uw verhuizing gebruik wil maken van de BeeBox verhuisdoos, dan kunnen wij dit voor u regelen. Via het contactformulier kunt u meer informatie bij ons opvragen. Wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een duidelijk advies op het gebied van verhuizen.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.