Zo voorkomt u schade tijdens de verhuizing

22 jan Zo voorkomt u schade tijdens de verhuizing

 

Als u gaat verhuizen, dan wilt u graag dat al uw waardevolle spullen onbeschadigd van A naar B gaan. Veel mensen ondervinden hier problemen mee en krijgen te maken met schade tijdens de verhuizing. Jammer en ook nog eens helemaal onnodig, want met een goede voorbereiding en het juiste materiaal kunt u uw spullen gemakkelijk schadevrij verhuizen.

Het belang van goed inpakken

Als u gaat verhuizen is het ten eerste van belang dat u tijdig begint met inpakken. Als het inpakken een haastklus wordt, dan speelt dat schade in de hand. U loopt dan de kans dat u uw goederen niet op een correcte manier verpakt, met alle gevolgen van dien. Ook het verhuismateriaal is erg belangrijk. Zorg ten eerste voor solide verhuisdozen. Deze zijn er speciaal voor gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Daarnaast is het verpakkings- of opvulmateriaal erg belangrijk. Zorg ervoor dat breekbare spullen heel goed verpakt zijn en dat deze stabiel liggen tijdens het verhuizen. Wij van ZelfGoedkoopVerhuizen adviseren onze klanten eens een kijkje te nemen op

Een juiste indeling van de verhuiswagen

Indien u een verhuiswagen gebruikt voor uw verhuizing, dan is het van belang dat u deze goed indeelt. Zorg ervoor dat alles stevig staat en zet goederen die kunnen verschuiven goed vast, bijvoorbeeld aan een wandrek met gebruik van sjorbanden. Uw chauffeur/verhuizer, Roeland Hilgers, heeft reeds vele verhuiswagens vol geladen en gelost zonder enige noemenswaardige schade.

Huur een professioneel verhuisbedrijf in

Verhuizen is een vak en dat vak verstaat lang niet iedereen. Huur daarom een professioneel verhuisbedrijf in. Uiteindelijk kan u dat een hoop gedoe en mogelijk zelfs veel kosten besparen. Daarnaast zijn uw goederen dan ook altijd verzekerd tegen schade. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens op: http://www.zelfgoedkoopverhuizen.nl

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.