Drie tips om verhuisstress te voorkomen

19 dec Drie tips om verhuisstress te voorkomen

3 Tips om verhuisstress te voorkomenVerhuizen brengt vaak een hoop stress met zich mee. U moet zorgen dat de waardevolle spullen goed ingepakt zijn, u moet een verhuiswagen regelen en u moet goed voorbereid zijn om een zware dag sjouwen, slepen en uitpakken, met een week lang spierpijn tot gevolg … Maar, dat is allemaal niet nodig. Hierbij drie tips om verhuisstress te voorkomen.

Verhuisstress-Tip 1: Pak per ruimte in

Zorg ervoor dat u niet zomaar goederen begint in te pakken, maar breng hier een systeem in aan. Pak uw spullen bijvoorbeeld per ruimte in en schrijf dit op de verhuisdozen. Bij aankomst kunt u dan gemakkelijk zien wat in welke ruimte hoort.

Verhuisstress-Tip 2: Maak een realistische planning

Een planning maken is van belang, maar zorg er ook voor dat deze planning realistisch is. Veel mensen maken de fout dat ze zo snel mogelijk alles willen verhuizen. Bijvoorbeeld omdat ze maar een aantal uren de beschikking hebben over een verhuiswagen. Een realistische planning, met voldoende pauze tussendoor, kan een hoop verhuisstress wegnemen.

Verhuisstress-Tip 3: Zorg voor hulp

Zorg ervoor dat u voldoende mensen heeft die u kunnen helpen met verhuizen. Vele handen maken licht werk en u vermijdt zo bijvoorbeeld het risico dat u te zwaar moet tillen. Ook gaat het verhuizen sneller als u met meerdere mensen bent.

ZelfGoedKoopVerhuizen

Het grote voordeel van ZelfGoedKoopVerhuizen is dat wij alle verhuisstress voor u weg kunnen nemen, door ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Met ons betrouwbare vervoer, verhuismateriaal en onze extra mankracht zorgen wij ervoor dat verhuizen nog nooit zo eenvoudig is geweest. Kijk maar eens op http://www.zelfgoedkoopverhuizen.nl/werkwijze.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.