Verhuizing Wijchen – Dreumel

17 dec Verhuizing Wijchen – Dreumel

“De verhuizing van Wijchen naar Dreumel is perfect, relaxed maar ook gezellig verlopen. Relaxed omdat Roeland tevoren de situaties ter plekke goed inschat en dan met de juiste tips ter voorbereiding komt. Zo gebeurde het dat we de spullen in een slimme volgorde klaar hadden staan en om een goede manier ingepakt. Roeland adviseerde een lift, om via het balkon te kunnen verhuizen. Zo gebeurde het dus dat we in een ochtend klaar waren. Geen enkele schade. Het was doorwerken, maar met de instructies van Roeland liep dat gesmeerd. het was hard werken maar ook gezellig, Roeland heeft altijd tijd en zin in een scherts, dat maakt een mooie sfeer en vliegt de tijd voorbij.

Kortom het was uitstekend voorbereid en uitgevoerd, gezellig en niet geheel onbelangrijk ook zeer prijsgunstig, omdat we ook eigen mensen inschakelen. Zo had ik nog als extra een mooie dag met mijn zoons, broer en kameraad.

Dus Roeland, super bedankt en ik beveel je bij iedereen aan.”

— Harry

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.