Goedkoop verhuizen van Den Bosch naar Nijmegen

15 aug Goedkoop verhuizen van Den Bosch naar Nijmegen

STS_9059We gaan weer goedkoop verhuizen van Den Bosch naar Nijmegen. Ik vertrek al vroeg van huis met de verhuiswagen inclusief verhuislift. Het is zaterdag en mooi weer. Ik ben blij dat we  in de buurt zitten vandaag. Misschien zijn we wel vroeg klaar want de klanten van vandaag hebben veel hulp opgetrommeld. Allemaal leuke en aardig jonge mensen.

Om 08.00 uur beginnen we met het opstellen van de verhuislift en iedereen helpt enthousiast mee. Men is opgelucht dat we geen trappen hoeven te lopen met de inboedel. Zo`n verhuislift is enorm handig en energiebesparend. Voor de prijs hoeft men het niet laten. In combinatie met de verhuiswagen huurt u de verhuislift al voor € 145,= all-in.

We zijn dus bezig met goedkoop verhuizen van Den Bosch naar Nijmegen. Binnen 3 uurtjes hebben we verhuiswagen helemaal volgeladen en kunnen we op weg naar Nijmegen. Onderweg parkeer ik de verhuislift nog even op het hoofdkwartier van dit verhuisbedrijf. Deze hebben we namelijk niet nodig in Nijmegen.

Inmiddels is het al aardig warm geworden als ik rond 13.00 uur in Nijmegen bij de nieuwe woning arriveer. Er staan zo`n man of 6 ongeduldig te wachten om aan de slag te gaan. In minder dan twee uur hebben we de verhuiswagen uitgeladen en om 15.00 uur wordt er al  gezamenlijk geproost op de goede afloop.

Deze verhuizing van Den Bosch naar Nijmegen is weer prima verlopen. Dit jonge echtpaar is verhuisd voor slechts €495,= (Huur vrachtwagen van 39 M3 inclusief 1 verhuizer plus de inzet van de verhuislift op 1 adres. Maar ook inclusief kilometers en BTW).

Verhuizen? Leuker kunnen we het niet maken, wel goedkoper!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.