Verhuiswagen huren Hoogeveen Utrecht

04 jul Verhuiswagen huren Hoogeveen Utrecht

Verhuiswagen huren Hoogeveen Utrecht is zo geregeld. Als u gaat verhuizen over een wat grotere afstand dan is onze verhuisservice ideaal en heel betaalbaar voor u. Wij verhuren onze verhuiswagen van 39m3 inclusief chauffeur/verhuizer. De verhuiswagen is uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen en is 2 keer zo groot als een wagen die u zelf kunt huren met een B rijbewijs. U kunt dus veel meer verhuizen in 1 rit en u hoeft na afloop van uw verhuizing ook geen verhuiswagen terug te brengen. U kunt in de plaats daar van lekker aan de gang in uw nieuwe huis.

Verhuiswagen huren Hoogeveen Utrecht

Verhuiswagen in Hoogeveen

Vandaag vertrek ik reeds om 4.30 uur richting Hoogeveen. Het wordt 35 graden en daarom heb ik in overleg met de klanten afgesproken om lekker vroeg te beginnen om de hitte bij het inladen van de inboedel voor te zijn. De verhuizing gaat van Hoogeveen naar Utrecht. Om 6.30 uur gaan we aan de slag. Vrienden en familie zijn te hulp geschoten en met een mannetje of 8 is de verhuiswagen snel gevuld. Reeds om 8.00 uur is de verhuiswagen klaar voor vertrek.

Na een rit van 2 uur en 134 km arriveert de verhuiswagen Utrecht. Het gaar hier om een flatgebouw en de inboedel moet via de interne lift naar de 2 verdieping. Inmiddels is het al erg warm geworden. Gelukkig zijn er veel mensen aanwezig om te helpen met het uitladen van de verhuiswagen. Veel handen maken licht werk! Gelukkige is er enige schaduw voor de ingang van het gebouw waar we enkele korte pauzes houden om even af te koelen.

Reeds om 13.00 uur is de verhuiswagen leeg. Ondanks de hitte liep deze verhuizing weer op rolletjes. Ruim 35 m3 inboedel verhuisd over 134 km in slecht 6,5 uur. Mocht u ook denken aan het verhuiswagen huren in Hoogeveen of Utrecht dan is het zeker de moeite waard om bij ons te informeren naar de vriendelijke prijzen.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.