Verhuizen van Amsterdam naar Laren

30 jun Verhuizen van Amsterdam naar Laren

Verhuizen van Amsterdam naar LarenWe gaan verhuizen van Amsterdam naar Laren. Ons verhuisteam (verhuiswagen (39m3) + verhuislift met 2 verhuizers) voert deze klus uit voor slechts € 695,= Om 7.300 uur meldt het verhuisteam zich op het afgesproken adres in Amsterdam. Het betreft een bovenwoning op de tweede verdieping aan de Overtoom. Het is hier hartstikke druk met auto`s en fietsers.
Met veel pijn en moeite lukt het ons om de verhuislift enigszins veilig te plaatsen. Na de koffie en overleg met de klanten gaan we samen aan de slag.

Helaas mogen we verhuiswagen niet bij de verhuislift parkeren maar moeten we deze in de 1e zijstraat neer zetten. Hier door moeten we zo`n 50 meter lopen met de inboedel naar de verhuiswagen. Met behulp van het rollend materieel wat we altijd bij ons hebben is dat geen probleem natuurlijk. Maar leuk is anders…….en het is ook nog erg warm. Door deze tegenslag duurt het inladen langer dan normaal. Zo rond de klok van 13.00 uur hebben we zo`n 35m3 aan inboedel in de verhuiswagen geladen. Na een korte lunch kan het eigenlijke verhuizen van Amsterdam naar Laren beginnen. Na wat fileleed op de A1 arriveert het verhuisteam in Laren 14.30 uur. Hier betreft het een normale woning en de verhuiswagen kan pal voor de voordeur geplaatst worden. Ook is er godzijdank wat schaduw door een aantal bomen in de straat. Inmiddels loopt het al tegen de 30 graden.

( Uw verhuizer heeft tijdens deze klus zo`n 3, 5 liter gedronken) Het uitladen kan beginnen en na 2 korte pauzes zin dan toch klaar om 17.00 uur.
Ondanks de tegenslag in de ochtend te Amsterdam en de hitte zijn we hier allemaal toch content over.

Ik had het niet gedacht dat het verhuizen van Amsterdam naar Laren om deze tijd klaar zou zijn.

Mocht u ook gaan verhuizen dan neemt u svp contact met ons op voor een prijsindicatie. U zult verbaast zijn over het aanzienlijke bedrag dat u op uw verhuiskosten kunt besparen. Zeker op de wat grotere afstanden bent u zo`n 40 tot 6o% goedkoper uit.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.