Goedkoop verhuizen naar het buitenland

23 jun Goedkoop verhuizen naar het buitenland

Goedkoop verhuizen buitenland

Wil jij goedkoop verhuizen naar het buitenland? Ga je in een ander land een nieuwe start maken? Bij Zelf Goedkoop Verhuizen helpen wij je maar al te graag met internationaal verhuizen. En dat ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven! Neem een kijkje bij de mogelijkheden van internationaal verhuizen.

Vandaag gaan verhuizen naar Frankrijk. Benieuwd hoe deze verhuizingen verlopen?

 

Een huis in Frankrijk

Een jong echtpaar koopt een huis in Frankrijk (Lotharingen/Vogezen, 600 kilometer rijden vanaf Nederland). De inboedel is tijdelijk opgeslagen in een opslagbedrijf in Rotterdam en vanaf daar vertrekken we met een grote verhuiswagen. Meneer heeft een groep vrienden en familie uitgenodigd om te helpen inladen, wat zeker niet verkeerd uitkomt gezien de hoeveelheid spullen die op de derde verdieping gestalt staan.

 

Op weg naar Frankrijk

En zo verhuizen we, na het inladen van alle spullen, naar Frankrijk. Helaas moet ik een omweg maken van 50 kilometer om Antwerpen te vermijden. Omdat hier aan de weg wordt gebouwd kan dat zorgen voor zeer veel vertraging en daar hebben we uiteraard geen zin in. Via Eindhoven, Maastricht, Luik en Luxemburg bereik ik om 21.00 uur de plaats van overnachting, ten zuiden van Metz.
 

De eerste dag in een prachtige omgeving

De volgende ochtend rijden we nog een klein uur tot de plaats van bestemming. Ik geniet van de prachtige omgeving met haar groene heuvellandschap. Deze omgeving maakt het verhuizen naar het buitenland wel erg leuk! Om 09.00uur in de vroege ochtend arriveer ik dan op plaats van bestemming en samen met 3 man kunnen we echt aan de slag!
 

Besparen op verhuiskosten naar Frankrijk

Tijdens de gezellige lunch die middag kom ik in een goed gesprek met de klant. Het blijkt dat hij bijna € 1.000 heeft bespaard op zijn verhuiskosten naar Frankrijk door met Zelf Goedkoop Verhuizen in zee te gaan. Dat is nog eens goed om te horen! Met een brede glimlach vertrek ik in de middag rond 13.00 uur weer terug naar Nederland waar ik uiteindelijk om 21.30 uur de thuishaven bereik. Dit was een mooie dag. Dit was een zeer geslaagde verhuizing naar het buitenland!

Wil jij ook goedkoop verhuizen naar het buitenland, zoals Frankrijk, Duitsland of andere Europese landen? Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Ben jij daarnaast benieuwd wat het nu kost om te verhuizen naar het buitenland, maar wel binnen Europa? Of wil jij weten waar je op moet letten om binnen Europa te verhuizen? Op de blogpagina van Zelf Goedkoop Verhuizen vind je tips en leuke verhalen van mijzelf.


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.