Verhuislift in Den Bosch

26 mei Verhuislift in Den Bosch

STS_8928Wilt u een verhuislift huren in Den Bosch? Onze verhuislift in Den Bosch komt bij u thuis inclusief verhuishulp vanaf € 65,= p/u.
Vanochtend rinkelt om 10.30 uur de telefoon. Een keukenfabrikant meldt zich aan de andere kant van de lijn.

Er is een probleem bij het bezorgen van een keuken in Den Bosch. De keuken moet naar de 2e verdieping worden gebracht en een aantal kasten is te groot voor de trap. Ook het stenen aanrechtblad is te groot maar ook veel te zwaar om via de trap naar boven te brengen.

De vraag is of ik om 12.00 uur met de verhuislift in Den Bosch kan zijn. Het kantoorwerk waar ik mee bezig ben kan wel even uitgesteld worden en ik spring in de auto om de verhuislift uit de loods te halen en snel op weg te gaan. In no time stellen we samen de verhuislift op in Den Bosch.

De complete keuken is in een klein uurtje naar boven gebracht. Het was nog even een worsteling met het stenen aanrechtblad maar ook deze is ongeschonden op de juiste plek terecht gekomen.

Dus wilt u een verhuislift huren in Den Bosch met deskundige begeleiding bij u aan huis, weet u nu bij wie u moet zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.