Verhuislift huren in Arnhem

08 mei Verhuislift huren in Arnhem

verhuislift-arnhem-388x263

Verhuislift huren in Arnhem? Inclusief deskundige operator/verhuizer bij u thuis? Dan bent u bij dit verhuisbedrijf voor Arnhem aan het juiste adres.

Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Onze verhuislift huren in Arnhem is al mogelijk v.a. € 135,= (aan huis, inclusief operator)

Vandaag is de assistentie van onze verhuislift gewenst bij een doe-het-zelf verhuizing in Arnhem.

Om 10.30 uur wordt de verhuislift verwacht in het Spijkerkwartier te Arnhem. De hele familie is al druk in de weer met de verhuizing.

De meeste kleine zaken zijn al verhuisd. Alleen de grotere stukken uit de inboedel moet nog vanaf de 2e verdieping naar beneden worden gebracht.

Er lijkt een geparkeerde auto in de weg te staan. Niemand weet van wie deze auto is en het lijkt er op dat de verhuislift niet veilig geplaatst kan worden.

Na een zorgvuldig onderzoek besluit de liftoperator toch te proberen om de verhuislift te plaatsen.

Na enig passen en meten lukt het maar net om de verhuislift te plaatsen. Binnen 1,5 uur is het appartement leeg is en is men klaar voor vertrek. De gehuurde wagen zit bomvol huisraad.

Na een bakkie koffie van de buurvrouw rekenen we af en gaat de familie op weg naar hun nieuwe woning in de Randstad.

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.