Verhuizen van Groningen naar Den Haag

03 mei Verhuizen van Groningen naar Den Haag

Wilt u ook voordelig verhuizen van Groningen naar Den Haag? Dan bent u bij mijn verhuisservice op het juiste adres.

Het is vandaag zondag en ik arriveer om 9.00 uur in Groningen om te gaan verhuizen van Groningen naar Den Haag. De klant van vandaag is een vriendelijke jongeman die net is afgestudeerd en een nieuwe baan heeft gevonden op het ministerie van justitie in Den Haag.

Vrienden en familie zijn ook van de partij en we gaan met 6 man aan het werk. Alle inboedel moet met de interne lift van het flatgebouw naar beneden worden gebracht. Dan is het wel zo prettig om voldoende hulp te hebben. Alles loop gesmeerd tot het bankstel aan de beurt is.

U raadt het al misschien? De driezitsbank past niet in de lift. Na wat gemopper stropen wij de mouwen op en dragen met 4 man de bank via het trappenhuis 5 verdiepingen naar beneden. Om 11.30 uur is de verhuiswagen geladen en gereed voor vertrek.

Het voordelig verhuizen van Groningen naar Den Haag kan beginnen. De afstand bedraagt 230km en daar doen we zo`n 3,5 uur over. Toevallig komen we vandaag terecht in de colonne voetbalsupporters die onderweg zijn naar de bekerfinale in Rotterdam. Overal in de provincie Groningen staan mensen langs de weg om de stroom van zo`n 400 bussen toe te juichen. Uw verhuizer amuseert zich kostelijk tijdens deze rit.

Om 15.15 arriveert de inboedel in Den Haag. In notime is de verhuiswagen uitgeladen. Om 16.30 uur ga ik na een bakkie koffie weer op weg naar huis. Een tevreden klant achter latend in het politieke centrum van ons land.

Wilt u ook voordelig verhuizen? Dan bent u bij mijn verhuisservice op het juiste adres. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Ik hoor graag van u!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.