Verhuiswagen huren in Amstelveen

02 mei Verhuiswagen huren in Amstelveen

Amstelveen-De-Kwakel-mei-20152U wilt een grote verhuiswagen huren in Amstelveen want u gaat verhuizen en u wilt lekker voordelig uit zijn?

Onze verhuiswagen van 39m3 incl.chauff./verhuizer is al te huur voor € 295,= per dag. Samen met vrienden en/of familie voordelig verhuizen met de hulp van een professional. De verhuizing van zaterdag 2 mei gaat van Amstelveen naar Uithoorn / De Kwakel. We hebben om 9. uur afgeproken en ik ben een een half uurtje te vroeg ter plaatse. Dat is geen probleem want het is prachtig zonnig weer. De hulptroepen van de klant zijn nog niet gearriveerd.

In de tussentijd bekijk ik even de inboedel. Het gaat spannend worden of we alles in 1 rit kunnen overbrengen. Na aankomst van de hulp gaan we met zijn allen aan de slag. Het is flink aanpoten voor mij om de stroom aan inboedel verantwoord in de verhuiswagen te plaatsen. Na zo`n 2 uur laden is de verhuiswagen dan echt vol en kunnen we op weg naar Uithoorn / De Kwakel. Men is verbaasd dat het gaat lukken om alles in 1 rit over brengen. Het was een goed idee, een verhuiswagen huren in Amstelveen. Om half twaalf arriveren we in Uithoorn / De Kwakel en beginnen we met het uitladen van de verhuiswagen. Er is nog meer hulp aanwezig en om 13.00 uur is de verhuiswagen al weer helemaal leeg.

Na een gezamelijke lunch neem ik afscheid van tevreden klanten. Ik ga op weg naar Groningen waar morgen de volgende klus wacht. Verhuizen van Groningen naar Den Haag.

Wilt u ook een verhuiswagen huren in Amstelveen of  elders dan belt u gerust even om te informeren naar de mogelijkheden. 06-21584227



Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.