Grote verhuiswagen huren in Tilburg of Breda

25 apr Grote verhuiswagen huren in Tilburg of Breda

Verhuiswagen-Tilburg-Breda-388x263Een grote en goedkope verhuiswagen huren in Tilburg of Breda, inclusief een chauffeur/verhuizer voor een bescheiden prijs?

Dat was het idee van de klanten van vandaag. En dat is ze goed gelukt! Via Google zijn meneer en mevrouw uit Tilburg op mijn website terecht gekomen.

Vandaag gaan we goedkoop verhuizen van Tilburg naar Rotterdam. Om 8.00 uur sta ik voor de deur in van dit jonge stel in Tilburg. Er zijn 3 mensen die helpen inladen en we gaan onmiddellijk aan het werk.

Binnen twee en half uur is de inboedel ingeladen. We drinken gezellig nog samen een kopje koffie voordat we vertrekken naar Rotterdam.

Er werd mij verteld dat het niet meeviel om een voordelige grote verhuiswagen te huren in Tilburg of Breda inclusief een chauffeur/verhuizer. Maar gelukkig kan ik deze mensen helpen om voordelig te verhuizen van Tilburg naar Rotterdam!

Om 11.00 uur vertrekken we naar Rotterdam waar wij om 12.30 aankomen. Wederom gaan we weer aan de slag en om 15.15 staat de inboedel weer op zijn plaats in het nieuwe huis.

Mocht u ook goedkoop en veilig willen verhuizen in Tilburg of elders in Brabant, neem dan vrijblijvend contact op en wij maken een scherpe offerte!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.