Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Hoofddorp

24 apr Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Hoofddorp

maassluis-hoofddorp-24-april-2015Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Hoofddorp met de hulp van een professional? Lees meer!

Met de verhuislift achter de verhuiswagen arriveer ik op tijd op het juiste adres in Rotterdam.

De inboedel moet van de 3e verdieping komen en ik ga snel aan de slag met het opstellen van de verhuislift.

Nu nog even de verhuiswagen zodanig naast de verhuislift parkeren zodat alle spullen direct vanaf de verhuislift de wagen in kunnen.
Het verhuisteam, dat bestaat uit drie generaties, is compleet en tijdens de koffie geef ik een uitgebreide instructie hoe men veilig een verhuislift gebruikt. De gevaren van het gebruik van een verhuislift mag men absoluut niet onderschatten! Stelt u zich eens voor wat er kan gebeuren als uw wasmachine of uw driezitsbank van de 4e verdieping naar beneden komt vallen.

De inboedel is niet zo groot en in 2 uur tijd staat deze in de verhuiswagen. Om 11.00 gaan we dan eindelijk echt goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Hoofddorp. Na aankomst om 12.30 uur ga ik weer aan de slag om de verhuislift te plaatsen. In dit geval gaan we maar een klein stukje omhoog naar de 1e verdieping. Met hulp van de hele familie gaan we weer vrolijk aan de gang met het uitladen van de inboedel.

Om 15.00 uur staat alles weer netjes op zijn plaats in het nieuwe huis. Wilt u misschien ook goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Hoofddorp?
Of ergens anders heen? Neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.